Općenito > Propisi

A1 kategorija prelazi u A

<< < (8/30) > >>

Reponja:
Ekipa, hvala na temi, susjed je dopunio vozačku danas, i može zahvaliti ovoj temi!
Popijemo pivu u vaše ime, lijepu uštedu ste mu napravili!

zvonkec_92:

--- Citat: zoki_NRG - 25 Veljača, 2013, 17:43:47 ---

@zvonkec.... 17.6.2008 je datum do kojeg izdaju..
ako si isao polagati po starome i zavrsio po novome onda nemas pravo...

--- Kraj citata ---
ee jel mogu ja onda dobit A, ja sam A1 položio 3.6.2008.  ?   ajde da me neko obraduje pa da skoknem sutra to odma iskoristit :)

neuromaniac:
Zvonkec pa idi probaj u policiju  , nekošta te ništa , a ako ti dopune vozačku sreći nema kraja

zoki_NRG:
Zvonkec...ti si onda polagao po starome, i imas pravo upisa A kategorije...

Taj zakon su od starta zeznuli...trebali su odmah pustiti upis A kategorije tko je polozio po starome i gotovo.
Nekoliko mojih prijatelja je polagalo s 18 A2 i nakon dvije godine A kategoriju...naplacali su se bezveze...

zvonkec_92:

--- Citat: zoki_NRG - 26 Veljača, 2013, 00:56:39 ---Zvonkec...ti si onda polagao po starome, i imas pravo upisa A kategorije...

Taj zakon su od starta zeznuli...trebali su odmah pustiti upis A kategorije tko je polozio po starome i gotovo.
Nekoliko mojih prijatelja je polagalo s 18 A2 i nakon dvije godine A kategoriju...naplacali su se bezveze...

--- Kraj citata ---
CAREEEEEE imaš od mene 2 gajbe pive i 10 porcija čevapa......  evo upravo se vratio iz MUPa naravno sa NOVOM VOZAČKOM i dobio sam i i A2 i A   *________* 

:jumping: :party046: :invasion: :necutireci:

i to sam išo u hajclovu sa  :aprilia:  a gore tabla od  :kinez:  :laughing7: :laughing7: :laughing7: :laughing7:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju