Općenito > Propisi

A1 kategorija prelazi u A

<< < (29/30) > >>

Duje-s50:
Ljudi ja imam update.
Prika mi je polozio u 9misec 2008 godine za a1. Otisao je danas i uredno dobio iskaznicu za a1 a2 a katergoriju i naravno sve ostale kategorije sta je polozio da ce mu se napravit. Kaze da je ima po godine isto pita nije mu dalo da se sada neki zakon prominio nesto jako svjeze zbog EU-a. Ako triba slikat cu i vozacku da se vidi kada je polozio i papiric da ceka 30dana vozacku sa kojim kategorijama. Zna li itko ista o novome zakonu?

3alfa3:
Sad je vec starac kojem treba oduzet vozacku dok ne ponovi lijecnicki pregled  ;D

zrakoplovac:

--- Citat: Duje-s50 - 08 Srpanj, 2014, 13:54:49 ---Ljudi ja imam update.
Prika mi je polozio u 9misec 2008 godine za a1. Otisao je danas i uredno dobio iskaznicu za a1 a2 a katergoriju i naravno sve ostale kategorije sta je polozio da ce mu se napravit. Kaze da je ima po godine isto pita nije mu dalo da se sada neki zakon prominio nesto jako svjeze zbog EU-a. Ako triba slikat cu i vozacku da se vidi kada je polozio i papiric da ceka 30dana vozacku sa kojim kategorijama. Zna li itko ista o novome zakonu?

--- Kraj citata ---
aj slikaj ti to  :glasses9:

andy:
Ne vjerujem dok mi netko ne pokaže taj zakon napismeno ;D

zrakoplovac:

--- Citat: andy - 08 Srpanj, 2014, 16:04:11 ---Ne vjerujem dok mi netko ne pokaže taj zakon napismeno ;D

--- Kraj citata ---
nada umire zadnja  :toothy3:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju