Općenito > Propisi
A1 kategorija prelazi u A
SrNeK:
--- Citat: spajki - 15 Travanj, 2013, 13:17:13 ---sta ako imamo A1 od 16. godine, jel mozemo s 20 samo polozit A ili moramo cekat nekakvih 24 godine ko i oni koji nisu vidili motora.
--- Kraj citata ---
j#bo majku ja sam 3 mjesec 2009 za a1... ja mislim sad ulaskom u eu da cemo svi dobit bar a2 koji imamo položeno i iskustva više od 4 god.. :)
a i doc CE HEBEN zakon kojim cu moc kupit neki auto više od 80KW da oram i kopam njime... ;) :notworthy:
Motorista22:
Hoće li A1 kategorija ulaskom u europsku uniju automatski preći u A2 ako imaš 18 godina ili moraš imati neko određeno vrijeme a1 da dobiješ a2?
Nadam se da ćemo znati sve 1.07.
roc:
Čini mi se da neće ništa dijeliti. Bilo bi super kad bi u B kategoriji dali 125ccm...
Motorista22:
A ne znam,jer to je puno drukčije.Smatra se da tko nije nikad vozio motor sa kvačilom i mijenjačem ne može samo tako dozvolu dobiti za njega.al ovo da dobijemo a2 mi se čini...ma malo je reć logično...tako bi si kupio veći motor al neda mi se davat pare za a2 :'(
Duje-s50:
Jeli ima ista novih informacija vezano za kategorije odkada smo usli u EU?
A moze li netko i ovo objasnit kako je ovo njemu uspjelo a polozio je za A1 2010?
http://www.motori.hr/forum/index.php?topic=233529.0
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju