Društveni kutak > Peugeot klub

Peugeot klub??

<< < (11/17) > >>

Patr1k747:
evo i ja se pridruzujem , nakon Aeroxa uzeo neki dan prakticki novog Jet-Forca C-tech od rodbine .

Corector:
Diste pezo fanovi, malo vam je umro klub  :toothy12:
Evo i ja sam vlasnik Elystara kojem sam izvadio ono smece od masine peugeot vertikala AC, pa iza toga LC i bacio u cosak.

Otkako sam stavio piaggio purejet masinu, moja sreca i zadovoljstvo u neizmjerni. Dok sam imao peugeot masinu, bio sam extremni paćenik!!!!!!!!

Mene zanima jel ima kandidata da odradimo rejs, kljuc za kljuc, pa da zapljenim te peze, vertikale izbacim u djubre, i swapam purejeta da konacno ispravimo najvecu tvornicku gresku na peugeot skuterima :headbang:

Patr1k747:

--- Citat: Corector - 01 Svibanj, 2018, 09:59:29 ---Diste pezo fanovi, malo vam je umro klub  :toothy12:
Evo i ja sam vlasnik Elystara kojem sam izvadio ono smece od masine peugeot vertikala AC, pa iza toga LC i bacio u cosak.

Otkako sam stavio piaggio purejet masinu, moja sreca i zadovoljstvo u neizmjerni. Dok sam imao peugeot masinu, bio sam extremni paćenik!!!!!!!!

Mene zanima jel ima kandidata da odradimo rejs, kljuc za kljuc, pa da zapljenim te peze, vertikale izbacim u djubre, i swapam purejeta da konacno ispravimo najvecu tvornicku gresku na peugeot skuterima :headbang:

--- Kraj citata ---

hmmm , moze rejs , ali moj je serijala   :angry7:

Tomi_ZG:
Peža opet ima zastupnika,ajmo navalite  :toothy9:

https://www.peugeotscooters.hr

RunnerSukosan:
Ducati je zastupnik navodno

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju