Tehnički kutak > Garaža

Gilera Runner sp 50 by Groš

<< < (9/19) > >>

steeef:
moraš ga terat onolko kolko ti spuh traži okretaja :)
na zxu je 4.7 4.8 taman tak da ti bude trebalo nešt lakše..
bilo je i malossi rolica koje nisu bile točne u 0.1 gr ko i kod svakog drugog prozvođača,odsutanja se dogode svugdi,more bit i do nebaždarenosti vagice.

Groš:
A vidjet cu... Kolko sam trazio po forumu svakom skuteru drugacije vrti s istim rolicama. Stage 6 sport pro replica spuh i 4.8 gr ubojita kombinacija na srki. A zapravo zxove 4.8 imaju 4.9503 gr na zlatarskoj vazi malossi nisam vagao

Grale:

--- Citat: steeef - 22 Siječanj, 2013, 15:20:58 ---more bit i do nebaždarenosti vagice.

--- Kraj citata ---
Zato uzmeš pravu vagicu i nemaš problema :P

Vjeruj mi,jača je replika od reversa...
A revers je jaci od zxa...
Pa ti vidi kolka je razlika...
Al dobro ak mislis ubrzo uzet multivar,onda ga vozi na tim 4,7,nemoj đabe pare za rolice bacat više,ili malo izbusi postojece ak bude falilo okretaja...

Groš:
Ici ce multivar do kraja 2.mj. Moram skut prenesti na sebe jos i el.blokadu kupit,pa malo financije koce. Ako ce bit preteske kombinirat 3 od 4.3 i 3 od 4.7..= 4.5 :D

Groš:
Dns pala vožnja kroz ulicu...sve serijsko,rolice nisu još stigle al sam morao probat..i koje iznanađenje..skuter vrti na 9300 do 9500 okretaja s serijskim rolicama (naranđaste su stavili u servisu od puryeta 5.3 grama) i skuter letiii..ima skroz sitnu rupu od 63 do 68..al neprimjetno skoro..kak ce se tek vrtit sa 4.7 grama :D xd i start je malo lošiji pošto su još serijski federi...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju