Tehnički kutak > Tuning skutera
speedfight 2 tuning
slize:
Pozdrav ...
ovako , imam peugeot speedfight 2 , na njemu je sve serijsko i maximalna brzina koju sam ja dostigao je 80 km/h po ravnici , ali jako puno mu treba da dostigne maximum , na njemu su rolnice 9.5 gr.
Dizem temu jer trebam savjet sta da radim jer zelim da bude startniji da dostize maximum u kracem roku , auspuh mu je serijski ...
Znaci zelim vase prijedloge sta da zamjenim , auspuh , rolnice , karburator , sta god samo da skuter ide bolje i da brze dostize maximum
njegova maximalna brzina po strani je 45 km/h
:headbang:
MarinM:
mislim da su mu rolice pre teske, stavi 5 ili 6grama
Aprilia sr70:
Da nije taj Sf2 iz zenice mozda ? :D
Macak sf:
--- Citat: MarinM - 14 Siječanj, 2013, 15:02:34 ---mislim da su mu rolice pre teske, stavi 5 ili 6grama
--- Kraj citata ---
Marine pa nije to yamaha,to je ipak šitfajt i to još serijala kakvih 5-6 grama.Kao prvo treba neki sportski spuh i po mogućnosti
sportski variomat,jaće oprugice na kuplungu i to bi za poćetak bilo ajmo ok i naravno veća dizna u karbu i onda dani i dani da
se to sve uštima :laughing7: i da na to idu rolice od 6,7 gr.
Iwo SR Tuono:
--- Citat: MarinM - 14 Siječanj, 2013, 15:02:34 ---mislim da su mu rolice pre teske, stavi 5 ili 6grama
--- Kraj citata ---
na serijskom auspuhu ni nemoze druge
za pocetak auspuh, dell 17,5 na drugu prirubnicu, malo ustelat prijenos i to je to. Kasnije multic i kit i vozi
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju