Općenito > Generalno o skuterima

Novi dizajn aeroxa za 2013

<< < (6/7) > >>

dule pacov:

--- Citat: Mikac21 - 20 Siječanj, 2013, 13:36:08 ---Najsmijesnije  sto sam procito je to da svi znamo da je Yamaha đapaniz,a novog roxa su dizajnirali talijani,,jer ista njegovo osim imena,ako je i to jos  :sad3:

--- Kraj citata ---

Aeorx nikad nije bio japanac jer ga proizvodi mbk, yamaha samo stavlja svoje ime na njihove modele, ali svi znamo da su japanci pametni pa da skuter ne valja ne bi ga oni prodavali pod svoj. A ovaj novi aerox je kinesko g#vn%, najbolji su oni stari modeli 1999. godina. Sve novo je žešči krš to vrijedi i za skutere i za aute i za sve

Maurini-Tuning:

--- Citat: dule pacov - 20 Siječanj, 2013, 15:45:44 ---
--- Citat: Mikac21 - 20 Siječanj, 2013, 13:36:08 ---Najsmijesnije  sto sam procito je to da svi znamo da je Yamaha đapaniz,a novog roxa su dizajnirali talijani,,jer ista njegovo osim imena,ako je i to jos  :sad3:

--- Kraj citata ---

Aeorx nikad nije bio japanac jer ga proizvodi mbk, yamaha samo stavlja svoje ime na njihove modele, ali svi znamo da su japanci pametni pa da skuter ne valja ne bi ga oni prodavali pod svoj. A ovaj novi aerox je kinesko g#vn%, najbolji su oni stari modeli 1999. godina. Sve novo je žešči krš to vrijedi i za skutere i za aute i za sve

--- Kraj citata ---

:icon_thumright: Naravno da je starije bolje zato sto nije toliko zaguseno kao danasnji skuteri,auta... Eto,roxovi sa Stage II spuhom idu odlicno kao serijski,Pia i Gilera sa Sc08 idu isto odlicno za serijalu... Nije ni novo lose,samo se danas stedi na kvaliteti (nekih skutera itd.) izrade te zavrsne obrade...Ali ipak isto treba probati novog Aeroxa zato sto sumnjam da bi svoje ime upropastili tako lako...Uglavnom,siguran sam da ce motor biti odlican i sto se tice voznje,a i kvalitete...A meni izgleda predobro :D

Garby:
Po mom mišljenju ovo je pun pogodak..agresivniji je od starog,nije puno izmjenjen (zadrzan je legendarni stil),sic za suvozaca (hvala bogu da su ga stavili),digitalni sat,dizajn je agresivniji i plastike su ljepse..nakon toliko godina i treba mu malo redizajna :)

fleky911:

--- Citat: gumy - 20 Siječanj, 2013, 15:09:05 ---aerox je najveće smeće od skutera ikad proizvedeno, samo ga budala može kupiti

--- Kraj citata ---
hahahahahahhahahahahahahahahahahahahahah

dino_sk:
odozada izgleda ko neki tgb , prelose  :dontknow:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju