Općenito > Generalno o skuterima

Novi dizajn aeroxa za 2013

<< < (4/7) > >>

Hljebaroš34:
Jako sam razočaran u ove nove skutere i njihove dizajne

Drnda:
upravo sam to htio reeci za apriliu, ali mi se felge svidjaju u pm  :toothy11:
rox mi je super ovaj sa drag volanom naked.. da, iako nisam neki ljubitelj roxa prvenstveno sto je malen, ovaj zadnji sic je uzasan

Mikac21:
ova aprilia je ružna u tri pm...jbt ko da su neki skuter iz 85 ozivili malo.kud to vodi sve :dontknow:

neven92:
ja jucer gledal u motopulsu ,novi rox nije sa drag volanom...samo su maske malo "zategnute" ak me razmete  :toothy3:  ,i kolko sam skuzil ima neki katastrofa sat....po meni dosta lose,trebalo je puno bolje to sve napraviti,al tak i tak nisam ljubitelj aeroxa i minarellia tak da mi je svejedno   :icon_biggrin:

lukaex1t155:

--- Citat: neven92 - 20 Siječanj, 2013, 05:15:55 ---ja jucer gledal u motopulsu ,novi rox nije sa drag volanom...samo su maske malo "zategnute" ak me razmete  :toothy3:  ,i kolko sam skuzil ima neki katastrofa sat....po meni dosta lose,trebalo je puno bolje to sve napraviti,al tak i tak nisam ljubitelj aeroxa i minarellia tak da mi je svejedno   :icon_biggrin:

--- Kraj citata ---

a prema ovim slikama i tekstu pise da ce bit i sa drag izvedbom,a ako ne, drag volan je ''must have''

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju