Ostalo > Motocikli

Aprilia RS 125 ili Yamaha YZF-R 125

<< < (2/27) > >>

Bokygs:
A gle,ako hoćeš bolje performanse ali i veću potrošnju onda RS,a ako hoćeš manju potrošnju,lakše održavanje i lošije performasne onda Yamahu.
Sve zavisi od tebe,meni je Yamaha dost ljepša,ali bi ipak uzeo RS :headbang:

andre@26:
Apriliu RS 125 obavezno  :headbang: nećeš ju požaliti, meni je žao zasto sam uzeo rannera umjesto RS.
Vjerojatno zbog razlike u cijeni  :toothy11:
 :headbang:

raven:

--- Citat: andre@26 - 26 Lipanj, 2008, 00:35:39 ---Apriliu RS 125 obavezno  :headbang: nećeš ju požaliti, meni je žao zasto sam uzeo rannera umjesto RS.
Vjerojatno zbog razlike u cijeni  :toothy11:
 :headbang:

--- Kraj citata ---

:laughing11: :laughing11: a vidjet cu jos, imam dosta vremena moram malo po ducanima prozujat i isprobat ta dva motora al me samo strah da mi RS ne "zacvika" brzo jer kosta pun kufer novaca.

Hostage:
ja bih rade uzeo rs-a...al cu na kraju uzeti r-125...zbog staraca...koje je strah cim su procitali max brzinu od rs-a :D:D...a i ja sam negdje citao da se u hr. uvoze samo otvorene verzije...mislim da u trgovinama mos kupit samo otvorenu verziju...al nisam siguran :toothy3:

andy:

--- Citat: Hostage - 26 Lipanj, 2008, 13:35:05 ---ja bih rade uzeo rs-a...al cu na kraju uzeti r-125...zbog staraca...koje je strah cim su procitali max brzinu od rs-a :D:D...a i ja sam negdje citao da se u hr. uvoze samo otvorene verzije...mislim da u trgovinama mos kupit samo otvorenu verziju...al nisam siguran :toothy3:

--- Kraj citata ---

ma ta max speed, uvijek to nabiju da se čini ono ide ko zmaj...tak da nejde baš tolko..
kak i za aute isto ti malo nabiju radi marketinškog trika :laughing7:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju