Tehnički kutak > Garaža

Yamaha Aerox

<< < (14/17) > >>

silvio:

--- Citat: Tomi_ZG - 20 Ožujak, 2013, 23:08:01 ---
--- Citat: Maurini-Tuning - 20 Ožujak, 2013, 17:45:19 ---Mogu ici bijeli ili zuti Malossi :icon_thumright:

--- Kraj citata ---
To nisu federi koji idu na serijski minarelli kuplung. Znaci zeleni-najmeksi, plavi-srednji, crveni-najtvrdi. Plavi bi trebali bit dobri za tvoj setup.

--- Kraj citata ---
bas sam cito na kutiji pise for delta clutch and fly al pise i orginal isto

Tomi_ZG:
Dobre si kupil,isti set sam i ja koristil i ok su

silvio:

--- Citat: Tomi_ZG - 20 Ožujak, 2013, 23:38:54 ---Dobre si kupil,isti set sam i ja koristil i ok su

--- Kraj citata ---

ima dvije vrste 105 i 103 mm a na aeroxima su razlicite velicine bez obzira na godinu (tako kaze ovaj u skutermotu) tako da sa na lutriju kupio ove brijem 105 nemam i trenutno pri ruci i jos se razlikuju sta jedna vrsta ima samo 2 a druga 3 federa,ugl ja sam kupio ovu sa 3 federa
bum se sutra malo zaje*avo sa deklom da ga otvorim jer je zadihtano pa...

silvio:
Evo napokon update :)
Giannelli Reverse je gore,trenutno jos nije ustelan kako treba al svejedno fino ide
Znaci rolice su 5.0 one koje sam dobio uz spuh i plavi malossi federi kvacila,centralni je serijski
stavio sam jos i malossi red sponge
Po gpsu je prije sa jednim isao 69   :laughing7: sad je to sa dvojcom (cca nekih 170 kg) 77-78 cak bi se dalo i do 80 navuc na finoj cesti
ja sam prezadovoljan
u meduvremenu  mi je znao tu i tamo curit fergazer jer je skut prije nego sam ga kupio dosta stajao pa izbaci ono gorivo koje ostane u fergazeru nakon voznje,pa ce eto past dellorto 17.5 :)
maknuo sam i onaj ruzni serijski blatobran

pa evo kako to izgleda sada

ovo je slika od prije uglavnom igrao sam se malo i sa gumama odnosno markerom za gume :)

evo i majstora u akciji ivek_sr hvala  :icon_thumright:

Grale:
Dobro mu stoji revers, makar nisam njegov ljubitelj baš previše :P

Inače, nisi ni trebal napisat da je ivek majstor na slici, odma bi skužil čim sam videl čekića :toothy9:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju