Tehnički kutak > Garaža
Yamaha Aerox
silvio:
--- Citat: ljubo46 - 17 Ožujak, 2013, 22:25:14 ---
--- Citat: silvio - 17 Ožujak, 2013, 22:19:15 ---Ekipa savjet...
posto ocekujem ovaj tjedna reversa pa sam mislio kupit i remen ma da ovaj ima (4000 prvi remen serijski) al reko ono kupil bi svejedno novi a neznam koji...
--- Kraj citata ---
Originalni Yamahin remen kupi to je zakon remen
Iako ako ovaj ima 4000 ja bi ga jos ostavio
--- Kraj citata ---
A onda nek dere mali :icon_thumright:
--- Citat: Zika - 17 Ožujak, 2013, 22:51:56 ---
--- Citat: silvio - 17 Ožujak, 2013, 22:19:15 ---Ekipa savjet...
posto ocekujem ovaj tjedna reversa pa sam mislio kupit i remen ma da ovaj ima (4000 prvi remen serijski) al reko ono kupil bi svejedno novi a neznam koji...
--- Kraj citata ---
motoforce kevlar moja preporuka :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
Ma nebi bas kevlar al hbala svejedno :)
SF2 Freak:
ZA kevlar se ne brini samo nemoj malojzija uzimat oni pucaju svako malo. Ostale marke su dobre što se tiče kevlara samo nađi si dimenzije odgovarajuće.
nomad:
Orginal yamahin remen uzmi . nikakav kevlar i sranja, taj remen vozi do 10000km bez problema.
izmjeri vanjsku i unutranju sirinu, ako si jos u tolerancijama nemas sta mijenjat.
silvio:
--- Citat: nomad - 18 Ožujak, 2013, 13:58:46 ---Orginal yamahin remen uzmi . nikakav kevlar i sranja, taj remen vozi do 10000km bez problema.
izmjeri vanjsku i unutranju sirinu, ako si jos u tolerancijama nemas sta mijenjat.
--- Kraj citata ---
ma ima 4000 nemam kaj ni mjerit :laughing7:
kos3:
--- Citat: SF2 Freak - 18 Ožujak, 2013, 13:10:50 ---ZA kevlar se ne brini samo nemoj malojzija uzimat oni pucaju svako malo. Ostale marke su dobre što se tiče kevlara samo nađi si dimenzije odgovarajuće.
--- Kraj citata ---
Nemoj pričat gluposti ak nisi vidio i ak neznaš, do sad sam imao 3 malossi kevlara i prvog sam mjenjao na 7 t km preventivno, a druga dva sam tero 12 t km i ništa, puno je tu drugih faktora zašto "pucaju " kevlari...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju