Tehnički kutak > Garaža
Runner projeckt
2mario2:
to je super... nemoj zaboravit stavit slike i možda video neki... :icon_thumright:
zejenooki_18:
necu,,sutra mi dolazi nosac masine sa vilicama i instalacijom(nikad cvikanom) pa bi ga trebao slozit i upalit,,sutra stavljam slike masine i jos nekih sitnica,,treba mi karburator 19...20...21 pa ako nekog znas da ima bilo bi super :icon_thumright: jer je sad trenutno 17,5 i dizna 100 :icon_thumright:
2mario2:
--- Citat: zejenooki_18 - 13 Siječanj, 2013, 21:44:12 ---necu,,sutra mi dolazi nosac masine sa vilicama i instalacijom(nikad cvikanom) pa bi ga trebao slozit i upalit,,sutra stavljam slike masine i jos nekih sitnica,,treba mi karburator 19...20...21 pa ako nekog znas da ima bilo bi super :icon_thumright: jer je sad trenutno 17,5 i dizna 100 :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
bas i neznam dal ko ima tu kod mene, al pogledaj si u trznici pa mozda naletis na neki dobar... a kaj nebi bio dosta ovaj 17.5 nikako???
[R]UNNE[R]:
.
zejenooki_18:
to sam i ja mislio cekat priliku da uleti nes povoljno :D a neznam cuj mozda bi bio dovoljan 17.5 iako jako tesko ne vjerujem tko zna :D danas cu stavit slike masine :headbang:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju