Tehnički kutak > Garaža
Runner projeckt
zejenooki_18:
slazem se sve to stoji ma sad je nebi nosio plastificirat da je od zlata :binkybaby: treba skinut sve djelove i sto je najgore treba cekat a imam u planu u ponedjeljak stavit mašku gore vilice itd samo mi fali karb 19,21 za due + mislim da ce 17.5 sa diznom 100 bit malo :dontknow:
steeef:
de runner ne pričaj bulšit ::)
ovisi koja se boja kupuje i baca,ima odma boja s lakom zamješana i ima samo baza koja se obavezno mora proć još sa bezbojnim i bez njega nevalja i ljušti se ne odma nego još jučer ::)
stare boje su bile akrilne i na nitro bazi,danas toga više skoro pa nema i to je totalno neka druga priča.
rama se očisti i na mjestima di je poguljena s čim god da se pofarba bude dobro i nebude hrđala.plastificiranje je samo izbor i meni najboja opcija ali da ju i sa penzlom i nekom temeljnom crnom bojom prođeš to bude kak treba.
[R]UNNE[R]:
.
zejenooki_18:
steef je doktor za sve :glasses9: ma ja sam to prosao eto da ne bacim sprej i da bude vizualno lijepo i ajmo rec daje neku zastitu :icon_thumright:
steeef:
ma neznam ja nist..
ako su svi oko tebe od susjeda i rodjaka i tebe samog lakireri onda neznam zakaj si htel plastike farbat sprejom i mene pital oko toga.
sprickit se treba susit pa brusit pa tek more boja.
delajte kak ocete,kaj se mene tice morete temperama pituravat.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju