Ostalo > Svijet računala i mobitela
USB 32GB RAW format (8MB)
Drnda:
i ja mislim da je problem u tome, neka ga vrati u fat32 format i trebalo bi biti ok...
balicdim:
--- Citat: Drnda-1 - 11 Siječanj, 2013, 17:03:12 ---http://www.bug.hr/forum/topic/razni-softverski-problemi/raw-format--kako-povratiti-ntfs-/137883.aspx
--- Kraj citata ---
nema pomoći chkdsk nema funkciju kad odaberem "particiju" sticka
--- Citat: fleky911 - 11 Siječanj, 2013, 17:05:41 ---možda glupo pitanje al jesi ga probo povratit u fat32 format ili fat
--- Kraj citata ---
kako kad u format opciji imam samo 8MB od 32GB kao i preko raznoraznih patition managera
--- Citat: Drnda-1 - 11 Siječanj, 2013, 17:09:09 ---i ja mislim da je problem u tome, neka ga vrati u fat32 format i trebalo bi biti ok...
--- Kraj citata ---
bio je u FAT32 od samog početka, jednom se formatirao u NTFS jer si je prebacivao neki ISO od 10ak GB, nakon toga je opet vraćen u FAT32
3alfa3:
Starom je nedavno riko 8gb usb stick. Nakon formatiranja je radio, al je prikazivao 32kb :)
Bacio, kupio novi....
Drnda:
nezz , ja imam kolekciju usbova koji ne rade ok i nemam volje ni gledati sto im je... jednostavnije mi dati 100ak kn za novi :toothy11:
balicdim:
uz današnje cijene novih kod nas sa istim kapacitetom, mislim da nije isplativo za 20-30kn razlike čekat 30ak dana da stigne iz kine
iskreno mu i ja govorim nek si kupi drugi, no čovjek se valjda sentimentalno vezao za njega :toothy3:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju