Tehnički kutak > Injection
DiTech nepali !!!
Shift:
Pozdrav!
Moj problem bi bio da nakon malo duzeg verglanja motor vise nece upaliti, pa me zanima dali bi trebal mjenjati relej iz kojeg kada hocu upaliti motor se čuje škljocanje ili bi trebal anlaser ocistiti (il zamjenit)??
l.p.
ruffryder_93:
--- Citat: Shift - 10 Siječanj, 2013, 17:57:13 ---Pozdrav!
Moj problem bi bio da nakon malo duzeg verglanja motor vise nece upaliti, pa me zanima dali bi trebal mjenjati relej iz kojeg kada hocu upaliti motor se čuje škljocanje ili bi trebal anlaser ocistiti (il zamjenit)??
l.p.
--- Kraj citata ---
pap ogledaj jel akumulator prazan, meni kad se ispraznio čuje se škljocanje. jesi probao na kurblu? spoji aku direkt na alnaser da njega eliminiraš
luka ns:
cek, od kud se cuje skljocanje iz releja ili alnasera ???
nisam bas razumio
Lenko:
--- Citat: ruffryder_93 - 10 Siječanj, 2013, 18:13:09 ---
--- Citat: Shift - 10 Siječanj, 2013, 17:57:13 ---Pozdrav!
l.p.
--- Kraj citata ---
pap ogledaj jel akumulator prazan, meni kad se ispraznio čuje se škljocanje. jesi probao na kurblu? spoji aku direkt na alnaser da njega eliminiraš
--- Kraj citata ---
Ditech nema kurblu...
lukaex1t155:
--- Citat: luka ns - 10 Siječanj, 2013, 20:02:12 ---cek, od kud se cuje skljocanje iz releja ili alnasera ???
nisam bas razumio
--- Kraj citata ---
ni ja nisam razumio,cek jel vergla ili samo skljoca?
-mislim da je to ipak do praznog akumulatora
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju