Tehnički kutak > Garaža

Peuget speedfight (put prema high endu)

<< < (5/14) > >>

marijan slogar:

--- Citat: radomir.g - 10 Siječanj, 2013, 11:20:27 ---Moze on i na 15000 obrtaja, ali nije to to.. S6 Racing MKII je prava stvar za taj Roost.
Imas u Hacovom projectu sta je potrebno uraditi replici da bi dobro radila na 13000 obrtaja. Treba tu odraditi jos dosta vise stvari od samog podizanja izduva.

--- Kraj citata ---
Znam jasno je meni sve to, naravno da nije sam dignut ispuh, da je samo to onda bi svaki drugi po cesti imao high endove i igrao se u garaži s biaxom, zato kazem vidit cu kad sve nabavim kak ce se ponasat s replicom pa ako nece bit dobro stavit cu stage6 racing jednog dana kad ce bit novaca  :)  :icon_thumright:

stefdenne:
evo cisti dokaz je covjek da se da slozit pezo blok

marijan slogar:

--- Citat: stefdenne - 10 Siječanj, 2013, 13:08:07 ---evo cisti dokaz je covjek da se da slozit pezo blok

--- Kraj citata ---
Sve se to da slozit uz malo volje i truda  :icon_thumright: Al ipak peugeotov blok ima dušu negdje u sebi  :icon_biggrin: i zahtjeva malo vise truda od mina i pia mašine al kad se složi doživljaj je jos bolji nego na drugim mašinama  :toothy9:  :icon_thumright:

Drnda:
replica se bez problema naturpija da radi na 13 tisuca okretaja, i moja na pezou i mina nardu je vrtjela tu negdje.. i to ide ko prokleto  :toothy11:

R-Fan7:
znam tog pegya jos dok je serijske felge imo  ;D
care bumo ga slozili do proljeca nis ne brini  :icon_thumright:

razocarat cu se ak ne vidim bar 130 na cukici  :toothy10:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju