Tehnički kutak > Tuning skutera
kymco turpija
redikulx:
Evo ovako, ove godine na mog kymca imam u planu stavit prvo puvalicu neku zatim 70cc garnituru koja je isto u planu al mozda ne ove godine..
A sada mi triba vasa pomoc i misljenje sta dalje? remen, kumplug, kuglice?veca dizna? znaci da ga malo sredim da bolje ide i vuce, odustanite od komentara prodaj to i kupi neki drugi, jer to nemogu a i necu, jer sam stvarno zadovljan skuterom, evo prosa 5200 km bez ijedne greske, bez iti jednog kvara
Ajde pa da cujem misljenja sta je najbolje sljedece nakon puvalice, i jel neko od vas sredjiva do sad kymco masine?
evo jedna slika mog:
http://sphotos-f.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc7/291443_393226467405760_1297824951_o.jpg
Pozz
IceMan:
kupi si auspuh, s njim ces najvise dobit( leo vince zx,tt,rr, ginanelli i slicni), stavi njega, rolice 6-6.3g i tvrđe federe kvacila i diznu 5-8 brojeva vecu....skut ce se preporodit, uz njega mozes i multivar kupit da ti ubrzanje bude linearnije, a kasnije i kit kao i sta si sam rekao
redikulx:
e fala puno, tako cu i napravit :D
animatrix:
mislim da imas u projektima ili garazi jednog kymca sto je mmario73 preradjivao, pa mozes dosta toga kopirati od njega. mislim da je bio najbrzi kymco na forumu
redikulx:
izgleda da je neka pregrada u aspuhu klapa, ide puvalica uskoro na njega, i skinit cu onaj katalizator
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju