Općenito > Propisi

pisanje zalbe na rijesenje zatvorske kazne

<< < (6/6)

neuromaniac:
zar nije jednostavnije platit pa biti miran , nego svaki dan razmišljat kako je pitanje trena kad ćeš u tvorza ? a i dali možeš platit zadnji tren prije zatvora ?
stvarno vas nekužim  ???

3alfa3:

--- Citat: neuromaniac - 21 Siječanj, 2013, 16:10:51 ---zar nije jednostavnije platit pa biti miran , nego svaki dan razmišljat kako je pitanje trena kad ćeš u tvorza ? a i dali možeš platit zadnji tren prije zatvora ?
stvarno vas nekužim  ???

--- Kraj citata ---

Neki su stariji i imaju obitelj. Par soma kuna dobro dodje kad klincima treba kupovat stvari, a nemaju svi puno novaca pa pokusavaju kako god mogu izbjec troskove.
Razumijem ih iako nemam klince

luka ns:
svako ima svoje razloge i njegova stvar oce ic u zatvor ili ce platit ili nece

ja bih izbjegavao pod svaku cijenu odlazak u zatvor

jedino ak se nebude dalo izbjeć  :laughing7:

2mario2:

--- Citat: 3alfa3 - 21 Siječanj, 2013, 16:47:18 ---
--- Citat: neuromaniac - 21 Siječanj, 2013, 16:10:51 ---zar nije jednostavnije platit pa biti miran , nego svaki dan razmišljat kako je pitanje trena kad ćeš u tvorza ? a i dali možeš platit zadnji tren prije zatvora ?
stvarno vas nekužim  ???

--- Kraj citata ---

Neki su stariji i imaju obitelj. Par soma kuna dobro dodje kad klincima treba kupovat stvari, a nemaju svi puno novaca pa pokusavaju kako god mogu izbjec troskove.
Razumijem ih iako nemam klince

--- Kraj citata ---
eto kolege koji razumije... ja osobno znam da sam zeznuo i naravno sam sam tome kriv, al ja imam kuću koju treba svaki mjesec davat za troškove i ženu i dijete, pa mi je i 50kn ponekad puno jbg... da imam platio bi, al ovako ću rađe u čuzu il dobrotvorni rad nego platit pa kupit sinu autić ili obleku recimo...

neuromaniac:
daleko od toga da je u današnje vrijeme puno 50kn pogotovo ako imaš djecu , al mislim da se može nekako na rate isplaćivati kaznu baš iz razloga što nebi volio da netko pita moje djete gdje ti je tata , pa tata mi je u zatvoru .  Anyway nemam djece i pod svaku cijenu bi prije platio nego u zatvor

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju