Općenito > Propisi

pisanje zalbe na rijesenje zatvorske kazne

<< < (4/6) > >>

Lenko:
Ja sam zbog tuče dobio uslovnu kaznu i mandatnu, da platim oko 300e. Na svoju ruku sam uplatio 2 rate po 100tinjak e, a treću, evo pošlo je 2 godine, niko ne spominje. Niti oni pozivaju, niti ja razmušljam o njoj. Platiću je je kad budem mogao. Ne mogu mi ništa, jer sam uplaćivao, a ako bude frka, platiću i treću ratu - odma. Kao: nemam para, nezaposlen sam...

vanjossi:

--- Citat: Lenko - 17 Siječanj, 2013, 19:17:35 ---Ja sam zbog tuče dobio uslovnu kaznu i mandatnu, da platim oko 300e. Na svoju ruku sam uplatio 2 rate po 100tinjak e, a treću, evo pošlo je 2 godine, niko ne spominje. Niti oni pozivaju, niti ja razmušljam o njoj. Platiću je je kad budem mogao. Ne mogu mi ništa, jer sam uplaćivao, a ako bude frka, platiću i treću ratu - odma. Kao: nemam para, nezaposlen sam...

--- Kraj citata ---
zato si se ti raspitivao za one čakije  :toothy3:

Lenko:
Ma ne...hehehe...njih trojica su mi maltretirali ćerku, pa sam "malo" popričao sa njima...pa su me u bolnici prijavili...

Reponja:
@neven92
I, kako je to sve prošlo? Hoće li ti trebati
?

neven92:
 :toothy12:

zasad jos netreba,saznao sam da je to nepravomocno i tek sad trebam cekati da mi dojde doma datum kad trebam ici a onda jos stignem platiti..a pola mojih prijatelja i rodbine vec 2,3 i vise godina imaju takav papir i jos nisu na red dosli za zatvor tak da onda vjerojatno i ja imam jos godina vremena da se pripremim i namazem   :toothy9:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju