Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
R50X
gokiSP:
--- Citat: Giz - 29 Svibanj, 2010, 00:30:55 ---I meni tako smrdi. :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
Milina za vozit nakon sp-a. Istina da su troškovi održavanja malo veći, ali su i rijeđi. A opet, ako te pukne, nije da ne možeš čunirat. :happy8:
mijo:
bok svima . . .
eo r50x kupljen proslo ljeto i za sad je sve ok bilo . . . :D
proso sam 7000 km :)
vidim da ste problema s cdi-em imali . . . dakle prosle godine mi je lik koji drzi servis rekao da ima doma 'divlji' cdi (deblokirani) . . . stavio sam ga sve je bilo isto sam kaj je davo vise okretaja niz brijeg . . . do nekih 10 000 . . . al je skuter imo problema s paljenjem pa smo vratili onaj serijski :S
i da :D . . . imam par pitanja posto vidim da se fkt kuzite i tako to :
1. imam problem sa tin jbnim cdijem . . . prije je scoot iso do nekih 65-68 kmh i svako malo mi se ta max brzina spustala . . . i sada kad dođe na 63 krene lupat u blokadu (ko auto) fora je jer ima onaj rtttttt zvuk :D ???
2.kolko okvirno novaca bi me kostalo znaci spuh,kit,prijenos itd ??? (tatu zanima :P) gledo sam stage 6 on mi se cino ok . . . al sam ak bi mi mogli reci kaj bi islo s njim da to sve sljaka kak spada :)
3. i da secer na kraju . . . krepo mi je cajger od okretaja sad je na 0 cjelo vrjeme :( neki kazu neki magneti neki sajla ovo ono . . . pa me zanimalo dali bi mi mogli rec kaj bi to moglo bit :)
eo napominjem da sam novi u svjetu skutera i da se bas ne kuzim u sve to :)
giz svaka cast na tutorialu al daj vrati one videe na jutub da malo pogledam :)
pralas:
evo ako hoces da ti skut ide 95...
setup:-malossi sport 70(950kn)
leo vince tt(oko 800kn)
polini sekundar 18%,bez njega ti se ne isplati nista drugo ni stavljati...vidim da imas kratki prijenos tako da ti je sekundar obavezan(600kn)
malossi multivar ili polini speed control,za multivar moras tokariti bolcnu a za speedcontrol tokariti srce varia(cca 500kn)
karb 17.5 ili 19(preporucio bi 19 radi boljeg hladenja posto je zracno,polovna 19-ica se nade za oko 400kn)
radilicu moras obavezno mjenjati jer je ocito tvornicka greska :laughing7:(znaci uzmes bgm radilicu(11 ooo okretaja-oko 800kn)
to dovodi do cifre od 4000kn,ali jos moras i federi kvacila mjenjati,lakse rolice i drugi centralni sto je jos oko 200kn
treba dosta vremena i zelje da se sredi i ide kako treba,ja jednostavno volim stalno sarafat i uzivam u tome :icon_thumright:
na tebi je hoces li uloziti volje,novaca i truda...
ako hoces da ti skut ide 80 i ima super ubrzanje za 50cc,odi u garazu i pogle mog(imas video kako ide na 6str,ali to je bez kita...ulozeno oko 2500kn) :icon_thumright:
nadam se da sam ti pomogo :)
walkay:
Evo sve ti je napisao Ivan, ali tttt zvuk cujes zato sto je ukljucena elektonska blokada na CDI-u! Nabavi novi Top performance crveni CDI za minarelli masninu ( Aerox ) sa 5 zica i vise neces to cuti! :icon_thumright:
SlowRider:
nije mi jasno zasto ste zapeli za crveni topov cdi kada ce obicni rabljeni cdi od minarelli masina do 2002. godine odlicno obavljati posao. :icon_scratch:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju