Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
R50X
Matori:
--- Citat: Giz - 26 Ožujak, 2010, 00:27:47 --- U odblokiranu serijalu ide u rasponu od 68 - 72.
--- Kraj citata ---
heheheheh
Pozdrav svima !!!
Giz ja sam odblokirao AirBox i stavio 68.................. Sad mi guta dobrih 7 do 8 litara kad stalno drzim gas do kraja ,mada vec nakon pola gasa vise nema svrhe,napuca na 69-70 kmh i to je to nema vise ........osim na nizbrdici :-))))
Presao sam 65km i ostale su samo 3 zadnje crtice a koliko sam skuzio do sad to je otprilike oko 2L koji dec manje vise ...........
walkay:
Nesto ti nije u redu, previse trosi, ne bi trebao toliko gutati! :angry7:
Jel ti dobro vuce, jel ide kao i prije?
Matori:
Ide kao lud do 50 izbaci bez jeb..
Samo sto sad ima veliku razliku kad nas je dvoje na njemu.......bas nista ne izgubim na max brzini.dodje do 70 u svakom slucaju....
Ali da guta guta do bola..............do igle nije,ako je spustim onda mi na jdnom dijelu ostaje bez goriva i gasi se,ako dignem gore onda ga prelije !!!
Vijak sam odvrnuo pola kruga jer sve preko toga dovodi do gasenja kad se skut dobro zagrije i nece ponovno upaliti dok mu ne zatvorim dovod zraka...onda upali i radi 5 sek. i opet gasenje......
uskoro operacija cupanja katalizatora iz spuha pa da vidimo sto ce reci !!!
Drnda:
skinuo alanser, nemogu odviti one 3 krizne vide da ga rastavim... odmah se provrti saraf.. bilo je na alanseru na dijelu koji pokrece bendix dosta smeca.. kao od potrosenoga remena praha, lagano se vrti, bendix koliko sam vidio je ok.. nemam aku da probam zaverglati.. ali nezz, ako se vrti lager je ok, trebam nabaviti aku pa vidjeti stanje
Giz:
2 Matori: Kao da voziš auto... toliko troši. :D
2 Drnda: Bendix ili anlaser se vrti lagano?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju