Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
R50X
ProDriverGT(TGB):
--- Citat: spori - 26 Ožujak, 2010, 00:47:01 ---Moze to sam probao.Nema na cdi-u onaj pin za smedju zicu. Ide niz brdo i preko 80 al nece na ravnici
--- Kraj citata ---
Moze bit da on ima malo duzi prijenos nego kaj si ti giz imao,sjecam se da sam i ja svoju serijalu uspio 82 navuc al to je bila dosta velika padina,da se stavi auspuh i neke sitnice ja mislim da bi se dala povecat krajnja njegova i bez sekundara
spori:
do 82? ja sam svoju kantu vozio 87 da nije raskrizje isa bi do 90 sigurno, al se sve u njemu raspada i vrti preko 10 000 okretaja. jucer sam stavio diznu 72 i otpila i povario sljepo crijevo na auspuhu. ide trunku bolje
walkay:
Budi sretan sto ti ide tako dobro, 87 kmh! Sta bi jos povecao krajnju, nema potrebe, samo ces ubiti masninu! Probaj sa prijenosom igrati, a da ne diras getribu! :icon_thumright:
Drnda:
meni je serijski jos, imam samo rolice 7 gr malossijeve u variomatu i do 70 dodje ama bas uvijek i reativno brzo, tj do 55 preleti i onda uspori, ali do 70 uvijek, preko ovisi o cesti i vjetru..ja za serijalu zadovoljan, samo ne vozi vec 7 mjeseci.... fali ona kruna za kurblu
Giz:
Sad i meni fali ta kruna... :'(
Al ja ju nisam ni koristio, zato sam ti ju i slao. A vratila mi se prazna kuverta. :-[
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju