Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

R50X

<< < (114/163) > >>

Giz:
Netko me pitao neki dan za radilicu.

http://scooter-center.com/scoweb/pages/productdetail.grid?product=288621639122352&target=productdetail&category1=A:A_TGB:A_TGB_R50XTGB&category2=CAT:CAT_KURBELWELLE&cid=82359

Ova paše 100% jer sam ju ja uzeo i trenutno se vozim na njoj sa base/midrace setupom.

veky402:
Giz...
Dva pitanja...
Šta budeš sa zx-om kad ti dođe Technigas???
Sad neki dan mi se pojavila velika buka na skuteru, ja sumnjam na auspuh, nema ubrzanje kao prije ali krajnja brzina je skorom ista možda za 1 ili 2 manja,
imam el. blokadu složenu i bili smo pucali, dali je moguće da se sj#bo auspuh???

R@kija:

--- Citat: veky402 - 18 Kolovoz, 2009, 22:52:36 ---Giz...
Dva pitanja...
Šta budeš sa zx-om kad ti dođe Technigas???
Sad neki dan mi se pojavila velika buka na skuteru, ja sumnjam na auspuh, nema ubrzanje kao prije ali krajnja brzina je skorom ista možda za 1 ili 2 manja,
imam el. blokadu složenu i bili smo pucali, dali je moguće da se sj#bo auspuh???

--- Kraj citata ---

prodaje ga..imas oglas u prodaji!!

Giz:
ZX uredim da bude pic pic i ide u prodaju.

Moguče je svašta. Pogledaj svječku da nije zajebala možda ili eventualno da nije spuh pun ulja.

Giz:
Danas Slow dostavio Tecnigasa na kučna vrata i odmaj je pala montaža. Sitno je fleksa radila i bio je gore za 10minuta.

I onda šok! Užas i nevjerica. Ide gore od ZXa. Podosta gore od ZXa. :toothy3:

Vrag mi nije dao mira i evo do sad smo vktr i ja pokušali naštelati scoot no krajnji rezultat je 2 sekunde sporije vrijeme od 0-80. Potrošili preko 4 sata mjenjajuči setupe i snimajući svaki usporedni run.  :dontknow:
Blokade skinute, probali dizne od 78 do 95, par iglica, položaja iglica, rolice od 4.1 do 5.7 grama, podloške pod bolcnu i nikako dobiti bolje vrijeme od ZXa. Ima video na stranici prije di isti scoot sa ZXom na istom tom komadu ceste radi vrijeme od 11.5s. Sa Tecnigasom je bilo super ako smo se približili 13s. Nema silovitosti, manji okretaji kroz ubrzanje, manji top speed.... lošije sve. Ne osjeti se da scoot vuče kako treba. Mlitavo nekako sve odrađuje.
Probali dignuti okretaje, probali spusiti... Ma kakvi. Napravili večeras preko 50 runova na kilometarskoj cesti. Neče i neče i neče. Sa ZXom je scoot išao oko 90, danas smo muku mučili postiči barem istu brzinu. Samnom čak i 5km/h manja brzina. Jednostavno nema snage da scoot istjera tu brzinu tako da sam podosta razočaran sa ovim što sam vidio. Sutra nastavljamo sa štelanjem ZXa jer Tecnigasa skidam dolje. Žao mi je novaca koje sam dao za njega.... :(

Svi video materijali su kod vktra pa čete se za video ipak malo strpiti do sutra.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju