Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
R50X
Giz:
Limit na količinu znakova po postu mi neda sve u isti post baciti pa moram ovako! :drunken_smilie:
Primio sam se drugog posla koji mi je bio bitniji s obzirom da pri visokoj brzini me zezaju zadnji zupčanici. Pregriju se i počnu lupati. :angry9:
Pa da se riješim tog problema... Iako mi nije jasno zašto scoot nema stock omogučeno hlađenje variomata. ??? :dontknow: :sad1:
Pacijent 2 :headbang:
Postupak je lagan. Zacrtati gdje, zatočkati, krenuti sa manjim borerom i kasnije proborati sa večim. Nema nauke osim biranja mjesta gdje bušiti. Ja sam se odlučio za sljedeča mjesta.
Zadnja strana dekla
Zadnja vanjska strana dekla
Prednja
I to bi bilo to.
Zašto baš ta mjesta?
Na prednjoj strani uvjetovano okretanjem venta i samom činjenicom da tako usisava zrak u dekl a na zadnjoj uvjetovano kanalima po kojima taj zrak ide van a uz to sve mi hladi i zupčanike finalnog prijenosa. Isprobao za sad nisam, da budem iskren, na dugoj šniti al na kratkoj je stvar ionako ista bilo tih rupa ili ne tako da če impresije malo pričekati.
Pojašnjenje... Zašto su sve pacijenti? Zato što je za mene svaki tuning neki oblik terapije i moja ekipa i ja to zovemo terapijanjem. Otuda je sve i pacijent! :jerk:
Auspuh je naručen.. uzeo sam ZXa jer ne planiram iči na teško oblik tuninga za sada... Polako, tek uplivavam u te vode pa ču strpljivo se učiti na base kitu.
A kit bi bio Stage6 PRO 70cc AC, za morini mašine... Al to tek sljedeči mjesec ako se sve poklopi kako spada. Uz to i multivar i još par sitnica planiram. No o tome kasnije! :icon_biggrin:
vpucko:
trebao si vece rupe busit jer ovako bash i nema puno razlike ;)
cvele60:
--- Citat: vpucko - 24 Lipanj, 2008, 21:19:00 ---trebao si vece rupe busit jer ovako bash i nema puno razlike ;)
--- Kraj citata ---
Stavi one tvoje slike :icon_thumright:
neer:
je istina je ove rupe nemaju funkciju boljeg ladjenja jer su premale ali dobro jos je serijala pa nije bed..super.volim ovaka objasnjenja sve detaljno ljepo :icon_thumright:
Giz:
Da budem iskren.. Malo me i sram...
Svi boreri koje sam imao za željezo a da su veči od 4ke su bili toliko tupi da jednostavno nisam mogao izbušiti rupe.. :confused5: :laughing7:
Budem sad kroz dan/dva... Samo da kupim pošteni set borera... :toothy12:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju