Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

R50X

<< < (85/163) > >>

Giz:
CDI nije blokiran nego ZX neda okretaje alu kitu s jednom karikom. Daklem, ide on mrak. Stvarno se ne mogu požaliti, ili mogu? ROFL  :laughing3:
ALI!!
Kao što se desilo sa autom, dešava se i sa scootom. Navukao sam se.... Ahahahahaha...  :laughing7: :binkybaby:

Neka lova sljedeči tjedan ide na naplatu tako da idem po novi spuh. ZX na prodaju a dolazi Yasuni R tako da če to več biti ozbiljniji setup. :)

Koliko če me to zadovoljiti? Ufff.... Sve me strah al jednom se živi. :D

Ako ima zainteresiranih za moj spuh, nek se jave. Složiti čemo neku ok cijenu kad ga operem i ponovo zlakiram. Bit če ko nov samo bez ijedne blokade.  :icon_thumright:

dino_sk:
a zasto ne stage6 pro , on radi na nekih 300-500 okretaja vise od yasunia a jeftiniji je  :) ako ga ima za tgb

Giz:
Gledam sad i Technigasa RSII 70. On je nešto jači od Yasunia a isto mi je jeftiniji.
Vidjeti ču još što ču točno iako sam se nekako zapucao na tog glupog Yasunia.

Stage6 nema za Suzukija Katanu ništa a jedino mi ti auspusi pašu na moju drlu kao što su Tachnigas i Yasuni i da vrijede nečemu.

pitaNS:
Ja sam uzeo Tecnigas RS II i za sad sam totalno zadovoljan...

Auspuh ima onako metalan zvuk, po meni dobar....i ne dere se puno...Onaj ZX što sam imao, pa to se dernja uši da te zabole...Ovaj RS je skroz kultura voziti...

Po grafikonima piše da rezonira na nekih 8500 obrtaja...

dino_sk:
mislim da bi njemu najvise pasao neki sto ima rezu na 10000  :icon_biggrin:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju