Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

R50X

<< < (9/163) > >>

Giz:
Ak doletiš naveče... Bit če i neka cuga kasnije.  :icon_biggrin:

Evo i video @ full speed... Iako se vozim sa 1/4 gasa i tu brzinu držim bez frke... Hoče scoot brže ali vario neda...
Zvuk je kao da mali propelerac uzlječe... Meni totalno sexy!  :icon_biggrin:
Do sutra... Hehehe...  :headbang:

Napokon podesio rolice i federe kvačila...  :icon_biggrin:
Daklem, TGB koristi 16x13 rolice i serijske su jako blizu 8 grama što je preteško za ZXa... Dugo mu treba do rezonancije i područja največe snage tako da sam krenuo kemijati sa rolicama.
Prvo probao 4.7grama... KATASTROFA! Nit ide, nit vuče... Prevrtava se do bola...

Trenutno su nutra 6.5 gramske i vuče super... Promjenjene su opruge kvačila i skuter jako visoko kreče... Al kad krene, krene ko iz katapulta.  :notworthy:
Naravno, ne kao kit ali za serijalu ide super!
Jedino što bi ja za svaki dan skombinirao na R50X je bijele opruge da ulovi malo niže jer se lakše provlačiti među autima i stavio bi 7grama rolice tako da se lakše drži putna brzina... No, za naganjanje sa drugim scootovima je kombinacija sa žutim oprugama i 6.5grama rolicama zakon.  :notworthy:

Bude video skoro pa da se vidi kako to zgleda.

Od Polini Speed Controla sam odustao... Samo trenutno jer trgovine sa slovencima nikada više neče biti između njih i mene...
Prva transakcija je prošla koliko/toliko ok... Osim što su me spalili za merver...  :nono:
Druga je katastrofa. Toliko neozbiljnosti od nekoga nisam nikad doživio. I to ne samo ja... Kolega(zna on na koga ja mislim) sretno ti bilo!!

pitaNS:
he,he pa na snimku se ne vidi ništa a čuje se najviše vetar i nešto malo zujiii...he,he...

što se tiče gramaže rolnica, jeste da nisu isti scooteri ali gramaže su ti se totalno poklopile kao i kod mene...isto je zx na njemu...
8 gr serijske, sa 6,5gr najbolje kreće i ne prevrtava se...probao sam i 6,2 nije dobro...

Bokygs:
Giz,care kako si uspio saznati gramažu i dimenzije rolica,to će mi pomoći puno,a i nekima drugima na ovome forumu :icon_thumright: :notworthy: :notworthy: :notworthy:

Btw.za one koji nevide skut na snimci ide 73km/h :icon_biggrin:

svemirac:
ma sve pet,mada meni skut ide 68-71km. a nisam taknuo motor.
provjeravana vura uz dva auta... :icon_scratch:

Giz:
Ni nemre iči skut brže bez drugog varia... gledao sam ja koliko remen radi, crtao po variu i tako to. Jednostavno nema prijenosnog omjera da se prebaci u "više brzine".
Daklem, bez multivara ili polinija nema kruha od veče brzine.  :sad3:

A razlika je u tome koliko tebi i koliko meni treba do 70 km/h i koliko ja lufta na gasu imam pri 70.  :headbang: :icon_thumright:

Evo originala... bolja je snimka i vidi se kako scoot ide.

http://www.mediafire.com/?squcfqv9vdo

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju