Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
R50X
ProDriverGT(TGB):
--- Citat: Giz - 14 Travanj, 2009, 10:30:32 ---Ooo da. Bit če tu posla. :D
--- Kraj citata ---
Jos kad stavis kit...racunaj na ugradnju krila...ovaj skuter ce poletit :icon_biggrin:
JetFighter:
--- Citat: Giz - 14 Travanj, 2009, 01:55:22 ---Ma pozdravljam ja takav način razmišljanja samo se ne upuštam u to dok nisam barem malo prostudirao tematiku. Čisto da vidiš u što se upuštaš i na koje probleme češ naiči.
Jer pokušaj i pogreška metoda te ovdje neče daleko dogurati, previše je tu matematike da bi samo tako pogodio. A i lako se šteta napravi! ;)
Oko alata... Da to je taj kutomjer na koji sam mislio a i TIG bi mi super došao. :(
--- Kraj citata ---
Imam ja jednog narkosa ovdje koji ima Tig (Wig-kako on kaze) na prodaju,a mislim da bi mogao biti malo novaca pa cu sutra otici pogledati u kakvom je stanju pa ti javim !!! (ako nije otisao nazad u Austriju) :( :hmh:
Ma kakva steta metodom pokusaja i pogreske-ako ga zeznem tako cu prije biti prisiljen kupiti nove djelove - naravno "ORIGINALNE" ;D ;D :laughing7:
Giz:
Update.
Novi top speed je službeno 92km/h po GPSu. Danas ga spičio. :notworthy:
Lagana nizbrdica mi je pomogla navuči 7km/h više. Po ravnom drži bez problema 85km/h.
Nego, nakon 2 dana igranja sa setupom sam skužio da mi je centralni pretvrd i da se kolje sa rolicama pa mi stvara jebeeeenu rupu između 73km/h i 78km/h. Tu doslovno stane na neko vrijeme dok centralni napokon ne popusti rotacionoj sili na rolicama, tad opet krene i povuče do 85 ili preko ako je cesta skroz ravna i ne puše prejako vjetar.
Napominjem, mene ima 110kg i nije da sam sitan pa mi je vjetar dosta veliki faktor. Puše u 3 PM! :hmh:
I da... Zamolio bi da me se na PM ne ispituje oko setupa jer mi je to uzaludno kao igranje lotta. ::)
Naime, moj setup je toliko individualan da ga je skoro pa nemoguče iskopirati sa svim tim preradama koje sam radio. Ja isključivo štelam setup kad je scoot kod mene u rukama.
Preko foruma smatram da je nemoguče išta kvalitetno napraviti jer mjenjanjem jedne karike u sustavu, taj isti sustav više ne radi kao cjelina i potrebno je promjeniti i ostale komponente da bi to opet radilo kako spada. Isto tako, da bi došao do idealnog setupa, to zna trajati par dana dok se sve komponente ne uglazbe kako spada. Mislim da če me u potpunosti razumijeti oni koji su to več podosta puta radili. Hvala unaprijed.
Za ostala pitanja postoji ovaj thread pa slobodno pitajte tu, podijelimo znanje svima a ne samo nekolicini. Ukoliko mogu pomoči, naravno da hoču. :)
SlowRider:
--- Citat: Giz - 16 Travanj, 2009, 21:08:40 ---Update.
Novi top speed je službeno 92km/h po GPSu. Danas ga spičio. :notworthy:
--- Kraj citata ---
Koliko si imao okretaja u tom trenutku?
Giz:
9600 po cajgeru, iako mu ne vjerujem ni riječi. Morati ču to provjeriti nekako.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju