Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
R50X
SlowRider:
--- Citat: Drnda-1 - 10 Travanj, 2009, 15:55:52 ---mislim da nema nikakve razlike, da su cak isti kodovi..
--- Kraj citata ---
ovo mi je isto kao da ne pase
JetFighter:
Po nekoj logici nebi trebalo biti nikakve razlike-ako je morini masina trebalo bi sve odgovarati-vjerujem da bi stavili pod morini "nesto" da imaju jos jedan model koji se razlikuje od drugog !!!
Gdje god sam pogledao dio za morini nigdje nije naveden bilo kakav drugi model morini masine !!!
SlowRider:
--- Citat: JetFighter - 10 Travanj, 2009, 21:56:14 ---Po nekoj logici nebi trebalo biti nikakve razlike-ako je morini masina trebalo bi sve odgovarati-vjerujem da bi stavili pod morini "nesto" da imaju jos jedan model koji se razlikuje od drugog !!!
Gdje god sam pogledao dio za morini nigdje nije naveden bilo kakav drugi model morini masine !!!
--- Kraj citata ---
Ako pogledas na SA ili SC, morini ditech ima vise auspuha u ponudi nego morini, ZX auspusi nemaju iste kodove, ima razlike, pitanje je u cemu :dontknow:
JetFighter:
Da to kuzim !!!
Ja vecinom gledam na scooter prosports !
Mislio sam reci (ili pitati-kako god hoces) da ako je po morini "licenci",zar nebi trebalo to biti to !!!-u tom smislu sam isao sa porukom !!!
I na prosports za Formulu ili neki drugi morinijev-ima vise auspuha u ponudi nego za R50X ali ni kod jednog nije naglaseno nesto posebno-nego ako je morini onda je samo to naznaceno!!!
JetFighter:
Evo me opet !!!
Pogledaj na prosports po Aprilia SR50 Ditech morini-definitivno isti kao i za morini (formula,aprilia funmaster,R50X itd ...)!!!
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju