Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
R50X
pocetnik:
--- Citat: Giz - 08 Travanj, 2009, 00:37:55 ---Eh da...
Polini sekundar mi je upravo na stolu. Čeka na sutrašnju ugradnju... :D
Weeehaaaa! :D
--- Kraj citata ---
mozemo ocekivat dojmove i slike ovdje,je tako??
JetFighter:
Tako nesto sam i mislio da bi moglo biti !!!
Prvom prilikom idem traziti njegovu originalnu !!!
Medjutim problem je bio na onoj gumi izmedju cilindra i frge-majku joj blesavu-otpustila se jedna šelna i kad se zagrije guma omeksa i provuce mi zrak pored nje-i sam sebi pocne davati i smanjivati gas itd........
Sve u svemu sad je odlicno,i kad ga spustim na 1000 okretaja ler-radi savrseno !!!
Nego Giz trpaj to u skut da se cuju dojmovi i koliko se dobija s time-ja sam nasao Italjet Formulu sa talijanskim papiroma za minimalne novce,otisli klip i cilindar-a meni hvala bogu treba samo reduktor !!!
Giz:
Ovak... Uspio sam danas to se zamijeniti i POSLIKATI detaljno tako da ču napraviti tutorial kao što sam i prije.
Eto, primilo me pa rekoh da ove kompliciranije stvari poslikam i objasnim kako treba. Samo me nemojte pitati koje rolice, koliko če vam scoot iči i kako da naštelate frgu jer se to NE MOŽE preko foruma nikako napraviti. Ja sve štelam po osječaju. Stoga, na raspolaganju sam ali ne preko foruma. ;)
Dojmovi? Paaa... Trom u ubrzanju do 30... Onda krene solidno i vuče do 85km/h. Tu mu ponestane daha.
ALI!!! ;) :)
To je sve radi činjenice da mi je sad prijenos poštelan za top speed od kojih 120+ km/h. :toothy12: :icon_biggrin:
Čak sam i na kratkoj nizbrdici uspio natjerati scoot na 95km/h a variomat još nije odradio svoje i okrtaji su bili ispod 9000rpm. :headbang:
U principu, laički da se izrazim, sad imam 7 brzina i krečem iz 3. brzine što naravno, nije dobro. :(
Sutra moram razmaknuti polutke jer sam davno prije kratio bolcnu da bi dobio sa starim prijenosom dobar rad variomata.
Sad kad je diff duži ta bolcna više ne valja i moram nadomjestiti ono što sam skinuo sa nje tako da ču je podložiti podloškama dok ne kupim novu.
Očekujem zadržavanje istog starta kao i prije samo sa top speedom od cca 90km/h. Bitno mi je putnu držati oko 80ak, meni sasvim dovoljno na ruti van grada.
Napomena: Toliko je prijenos duži da bi scoot mogao sigurno preko 110km/h sa odgovarajućim setupom (usudio bi se čak reči i više, teoretski naravno, ovisi o snazi koju scoot razvija i okretajima koje postiže), no ne želim izgubiti startnost u gradskoj gužvi. :icon_thumright:
I da... Opet je Polini potvrdio da ima najkvalitetnije dijelove. :icon_thumright:
JetFighter:
Meni bi dovoljno bilo i tih 85Kmh ajd recimo 90 !!!
Giz gdje si kupio sekundar i koliko je kostao !!!
I jel ovaj setup koji ti je napisan ispod poruka ?
Giz:
Da.. To je taj setup a odakle sam kupio prijenos zapravo nemam pojma. :icon_biggrin: :toothy12:
Gnjavio sam Slowridera da mi uzme izvana od nekuda i nisam ni pitao jer mi nije bilo bitno.
Ovak. Slike nisam postavio, to ču tek sutra jer sam u gužvi ali sam preštelavao prijenos i nikako ga naštelati kako spada.
Uglavnom, sutra ču se još igrati pa ču zajedno i dojmove i tutorial staviti.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju