Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
R50X
Bokygs:
Lijepo ide :headbang:
JetFighter:
http://www.cobrasales.com/parts/tgb/TGB%20R50X%20Parts%20Manual.htm
Giz - na ovom linku imas svaki pojedini dio o R50X - i sa sam provjeravao-reduktor je 11,9:1 (ulaz:izlaz)u njima !!!
E sad je pitanje gdje naci cijeli set za njega !!!
Po ovoj slici ocito nemozes promijeniti samo ovaj pod r.br:08 jer dolazi do promjene osnog razmaka,tako da nece biti dobro-znaci komplet sve : 01 , 08 i 04 bi se moralo promijeniti !!!
P.S. ako je link na pogresnom mjestu ili ako odgovara negdje drugo......gazde znaju sto im je ciniti !!!
Giz:
Cijeli set ide sa Italjet Formule 50AC ali onda ti ne paše kuplung pa bi ga trebalo shodno tome uzeti sa istog scoota.
Vani se masa ekipe vozi samo sa promjenjnim sekundarom a i Polini i Malossi imaju isti u katalogu tako da ne vidim neki problem oko toga. :icon_thumright:
JetFighter:
--- Citat: Giz - 08 Rujan, 2008, 23:15:49 ---Cijeli set ide sa Italjet Formule 50AC ali onda ti ne paše kuplung pa bi ga trebalo shodno tome uzeti sa istog scoota.
Vani se masa ekipe vozi samo sa promjenjnim sekundarom a i Polini i Malossi imaju isti u katalogu tako da ne vidim neki problem oko toga. :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
Sad cu ja opet pitati-jer bas i ne znam ove vase termine - vratilo (na kojem je kuplung) i ovaj zupc. koji se veze na njega su : primar ??
A ovaj mali (koji je vezan uz veliki - ili ti primarni) i izlazno vratilo (na kojem je kotac) cine sekundar ??
Jesam to dobro pohvatao ????????
Sorry je.. ga dosadan sam ZNAM :dontknow: :dontknow: ali me to zanima a neznam bas sve te termine !!! :hmh: :-[
Giz:
Dobro si pohvatao.
1 je primar a 4 je sekundar tj ona koja se vrti sporije.
Daklem, veliki broj okretaja se prebacuje na mali broj okretaja ali velike snage.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju