Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

R50X

<< < (35/163) > >>

JetFighter:

--- Citat: Drnda-1 - 02 Rujan, 2008, 23:09:06 ---ako netko bude radio group buy neka naglasi prije malo... ja bi uzimao neke stvari, i jos nesto, jel moze kit dobro raditi sa seriskim spuhom sa izvadjenim katalizatorom, kit bi stavio polini sport, znaci gusani, i karb 17,5 polovni, ako bi netko prodavao???

--- Kraj citata ---

Nisam ekspert za to ali koliko znam o tm kit-ovima,neces bas dobiti stvarne performanse kita bet spuha !!!
P.S. Ako pricas o 70 ccm. kitu,a ako je 50 ccm u pitanju mislim da bi trebao solidno dobro raditi i na serijali !!!

A ja cu uskoro paviti narudzbu pa cu ti javiti na PP.

JetFighter:

--- Citat: Giz - 02 Rujan, 2008, 22:36:38 ---Sumnjam... Prije da če potrošnja ostati ista ili sitno veča... :icon_thumright:

--- Kraj citata ---
Nadm se da si u pravu jer mi je ovo previse u odnosu na ono koliko on daje za to goriva !!! :icon_biggrin: :icon_biggrin:

A ako bude gutao dobit ce race kit pa neka pije s razlogom  :laughing7: :laughing7: :laughing6:

Giz:
Kad je bal... Nek je kitobal!  :laughing7:  :icon_thumright:

SlowRider:

--- Citat: JetFighter - 02 Rujan, 2008, 21:35:38 ---Slow koje "normalno",pa kod nas se ZX 1400Kn !

--- Kraj citata ---

Gdje si nasao zx za 1400kn? Jel to obicni ili kromirani? Za tu lovu si mozes kupiti auspuh  :laughing7: inace ne nasjedam na takve cifre za zx, novi se moze naci za 999kn mozda i manje, cak sam imao punudu i za 700kn, znaci nov zapakiran u trgovini, ali to je proslo...

Sto se tice ovoga kad stavis kit i serijski spuh. Mogu reci da ce vrlo dobro raditi sa serijskim auspuhom ako nema "blokade" u sebi.

I sto se tice potrosnje od 4.7l, to je neisplativo voziti u tom slucaju, a i da ustelas tu potrosnju recimo na 4l, opet to nije to. Za max. litru vise, konkretno je kod mene pola litre ako i toliko na otvorenoj cesti, dobivas osjetno vise snage, skuter ti samo tako dolazi do sadasnje krajnje brzine i bez problema je odrzava.

Radje bi vozio 4-t skuter nego serijalu koja toliko pije.

JetFighter:

--- Citat: SlowRider - 03 Rujan, 2008, 07:26:05 ---
--- Citat: JetFighter - 02 Rujan, 2008, 21:35:38 ---Slow koje "normalno",pa kod nas se ZX 1400Kn !

--- Kraj citata ---

Gdje si nasao zx za 1400kn? Jel to obicni ili kromirani? Za tu lovu si mozes kupiti auspuh  :laughing7: inace ne nasjedam na takve cifre za zx, novi se moze naci za 999kn mozda i manje, cak sam imao punudu i za 700kn, znaci nov zapakiran u trgovini, ali to je proslo...

Radje bi vozio 4-t skuter nego serijalu koja toliko pije.

--- Kraj citata ---

To sam zvao nekoga u pozegi cini mi se !!! Mislim da je bio Moto Market-ali nemoj mi vjerovati nisam siguran-a na tu cijenu nebi isao ni u ludilu !!! Nisam jos prolupo !!!

A cuj-definitivno se ne isplati vozit s tom potrosnjom i trenutnim perform. Da on barem ide nebi mi bilo zao sipati-jer se drzim onoga Neka pije kad hoce povuci !!!

A mislim da sa kitom nebi trebao ici preko 8L - ali sad vec pricamo o zavidnim rezultatima i max. brzinom !!!

A pogledaj post po Derbi GP1 rezonantni auspuh pa vidi koliku je cijenu tip naveo za Auto Bil !!!

A mislim da sam njih i zvao

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju