Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
R50X
JetFighter:
Pozdravljam ideju - ispalo je do jaja !!!-Svaka cast majstore !!!
E sad o ukusima se ne raspravlja-a moja zamisao je na prednjem svjetlu bila ta da se odvoji dugo od kratkog-zatamnjeni zmigavci-a na zadnjem je sve ok samo sto se meni osobno ne svidjaju ova slova-nebi ih stavio nikako !!!
P.S. A da sjenilo ostavis bez tog crvenog poklopca i ubacis mu crvenu zarulju ????????????????
Giz:
I to je super ideja... ALI!
Danas mi je uletila kombinacija koju si želim več predugo da bi ju propustio.... Stiže nova zanimacija! :D
OVO! :headbang: :headbang:
Dragi moji... Ja odbrojavam 4 tjedna.... toliko moram čekati jer se predaju sa 6 tjedana.... a do tada....
PESEK! :D :laughing7:
JetFighter:
:toothy10: :toothy10:
Odlicno samo mi to nije ni slicna zanimacija dosadasnjoj!!!
A ćuko je za 10 !!!
Sad i njemu moras napraviti korpu na TGB-u da se i on moze voziti !!!
A kad poraste trazi veeeeeeeeeccccccccccciiiiiiiiii puno veci skut !!! :icon_tongue: :icon_tongue:
Giz:
On ima dezignirano kraljevsko mjesto zadnjeg sica... :headbang:
Sad je frka dane odbrojavati... Vidio sam ih malecke... I preslatki su, ostaje mi samo boju odabrati. :icon_thumright:
dhorvat:
--- Citat: Giz - 29 Kolovoz, 2008, 23:52:10 ---On ima dezignirano kraljevsko mjesto zadnjeg sica... :headbang:
Sad je frka dane odbrojavati... Vidio sam ih malecke... I preslatki su, ostaje mi samo boju odabrati. :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
SVAKA ČAST!! Sad sam prvi puta pročitao sve postove u ovoj temi i fakat sam se oduševil i začudil pristupu ovakvom problemu nazvanom - skuter. ;D
Sve pohvale na detaljnosti, na slikama, a posebno me iznenadil način izražavanja (pacijent, doktori...) :icon_thumright:
Jedna stvar mi je zapela za oko koju sam i ja nekoć htel probat al sam se bojao da neš ne sj***. Dakle frend mi se smijal kad sam mu reko da će dobit krajnju i da će se vario raširit do kraja ako pobrusi onu bolcnu na variu. To pitanje mi je do nedugo bilo nerješivo, al ipak sam došao do zaključka (logikom) da je to ipak dobro razmišljanje. I prvi puta vidim da se još neko zanimal za tu stvar. :icon_thumright:
Dakle došli smo do saznanja da TOP performances variomat ima šajbice za štelanje (različitih debljina) baš iz razloga da bi se dobilo što bolje rastezanje variomata. Konkretno u mojem slučaju najbolja je bila najtanja šajbica koja je digla remen do samog vrha, odnosno remen je u nultom položaju bio skroz na vrhu polutki i to mi se jako sviđalo ;D
BTW. Kad kupiš kit, detaljno opiši svaki korak slično ko i za montažu vilica. Vjerujem da bi ti gro ekipe bilo zahvalno... i još jednom sve pohvale!!!! :notworthy:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju