Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
R50X
dino_sk:
ak ko bude uskoro narucivao s www.scooter-prosports.com ,nek mi se javi cjene mi se jako jako sviđaju :headbang: :headbang:
JetFighter:
--- Citat: Giz - 28 Kolovoz, 2008, 22:00:46 ---aj vas dvoje koju sliku bacite i popratite svoje projekte u ovaj topic tako da se tu nalazi SVE o našem scootu....
Kaj kažete na to?
--- Kraj citata ---
Nije problem mada ja neznam sto bi mogao postaviti i reci o skracivanju caurice varia za 0.5mm da mi remen izadje skroz do ruba !!!
E uskoro idem na zatamnjivanje zmigavaca i zadnjeg svjetla-pa cu sve polako poslikati i postaviti-a zatamnjivanje ide uz pomoca spreja-pa vjerujem da ce to nekoga i zanimati !!!
A sto se tice one stranice-cijene su ludnica-samo da ne ureknemo :laughing7: :laughing7: pa da se ne promijeni nesto s tim !!!
A jednostavniju i bolju stranicu za soping nisam vidio !!! E sve im je na svom mjestu-ipak Svabo je Svabo !!! :icon_tongue: :icon_tongue:
MaeroxT:
Giz, baš sam te mislio upitati bi li se ljutio ako se utrpam s kojom sličicom i komentarom u tvoju temu, bolje je da sve bude na jednom mjestu, ionako je nekih tema vezanih baš za tgb malo, pa da se ne rasipamo (ja sav info kupim s njemačkog pegasus foruma). Nadam se da bi prve fotke mogle osvanuti već idući tjedan.
dino_sk, ja sam za sada ispucao, možda kroz mjesec-dva bude opet...
dino_sk:
--- Citat: MaeroxT - 28 Kolovoz, 2008, 22:36:06 ---dino_sk, ja sam za sada ispucao, možda kroz mjesec-dva bude opet...
--- Kraj citata ---
ja sad lud kad sam vidio cjene ,mislio multivar uzimat al poslje ovog nema sanse ,cekam sljedeci buy i trophy je moj :D:D
JetFighter:
I ja sam u planu nesto raspalit za koji mjesec dva-planiram raditi preko zime da sve bude na svom mjestu do sljedece sezone !!!
P.S. Jel mi netko moze objasniti cemu sluzi ona Boost boca-i jel se dobija sta s time na serijali !!!-a i nije joj neka cijena a bila bi fin dodatak na izgledu skutera !!!
Something like NOS :icon_biggrin: :icon_biggrin: :laughing7:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju