Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

R50X

<< < (21/163) > >>

pitaNS:
velika je to dizna za serijalu... 10 brojeva manja dizna bi ti bila dobra, a ne verujem da dobijaš nešto na performansama sa tom većom diznom osim veće potrošnje...

kolika ti je uopšte potrošnja?

Giz:
Ovako.. Potrošnja je 3.5l što svakako nije velika potrošnja... Airbox je otvoren skroz i tko nije vidio kako airbox izgleda i koliko je otvoren nemože znati pravo stanje stvari.
Nadalje, svječica je blago smeđkasta, nema ništa više taloga na njoj od bilo koje druge i nemam problema sa trokiranjem ili ikakvih nuspojava prebogate smjese.
Onih 2.5% performansi što bi dobio siromašnijom smjesom mi nije u interesu jer očigledno nisam racer sa race setupom nego više base korisnik koji hoče da mu scoot traje i da ima pravilno podmazivanje.
Isto tako, ako i radim preporuku sigurno neču preporučiti nešto što bi ugrozilo nekome drugome scooter... Jer sam onda i ja kriv... a to mi nikako nije u intresu.

10 brojeva manja dizna mi je pregrijavala scoot i to dosta... Ne, nije cvikao nikada ali se i po svječici vidjelo da je to daleko presiromašna smjesa.
Ako netko hoče biti na 100% ispravnoj smjesi... onda bi to bila dizna 68.  :icon_thumright:

Robi:
Nije prevelika dizna,ovo je motor s zračnim hlađenjem pa treba veću diznu.. :)

JetFighter:
Sve  u svemu slazem se s tobom Giz oko ove dizne,bolje da vise trosi i podmazuje pa nek traje nego da mjenjam cil. karike i klip svake sezone !!!

Prepisujem kompletan tvoj setup i priprema se za radove !!!

Hvala !!!

P.s. Jel ti karb ostao serijski ili si stavio Dellorto

Giz:
Čekam Dellorta 17.5

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju