Tehnički kutak > Injection
Sr50 dietech paljenje
snakenp:
Da, zeleni...
Ali to sto govorim isti mi se zvuk i stvar dogadjala lani, ali pa nije se valjda mogo ponovo zastopati? Znaci prvi korak ajnspric....
A da pitam odmah, isplativost prerade na karb?
Grale:
Da,al ne kužim,nema kaj cvilit osim u prenosu...
Za karb ti treba-karb,glava,začepiti rupu od kompresora,instalacija ja mislim,i neznam jedino za uljnu pumpu dal bi mogel stavit ili bi ručno radil mješavinu...
Vjerojatno bi ti se isplatilo,pogotovo dok rasprodas dijelove koji ti ne trebaju više...
snakenp:
Pozdrav ljudi, razgovarao sam s jednim covjekom koji je zaista doktor za te aprilie i odao mi je malu tajnu. Naime, kaze da se zeleni injektor skoro ni nemoze zastopati i da su to price za malu djecu, odnosno patka za ljude ksko bi mehanicari imali posla. On mi je savjetovao da skinem onu malu casicu sa donje strane injektora, koja je zasarafljena sa 3 torex sarafa. Nji sam skinuo i u njoj uz par kapi goriva nasao i nesto smeca, malo, ali ocito dovoljno da skut ne radi. Casicu sam pocistio, zasarafio i na moje opce veselje, skuter radi bez ikakvog problema i pali na zub :)
Vise nema niti onih cudnih zvukova u radu motora o kojima sam pricao, sada skuter normalno pali i radi, ali moj drugi problem i dalje ostaje, naime skuter nema blokade i isao je 95, a ako sam na ini tocio stotku iso bibi do 102-105, ali odjednom koda sam mu stavio blokadu neku i nece vise od 75, a zasto neznam....ima tko ideje?
lukaex1t155:
to je dovoljno za njega,nikad preko 75 nije ni iso
Grale:
--- Citat: lukaex1t155 - 03 Veljača, 2013, 02:56:51 ---to je dovoljno za njega,nikad preko 75 nije ni iso
--- Kraj citata ---
Da sigurno...75 na satu koji je graviran 120 je oko 60 po gpsu, pa tolko bogme batina ide...
Trebal bi ić 100 po satu(ako je do 120), to je realno oko 75
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju