Tehnički kutak > Garaža
Aerox 50--> 4 race
bigfan:
--- Citat: josip46 - 01 Travanj, 2013, 23:08:09 ---bas je prelip rox cili sa stilon napravljen steta past s ovako necega :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
znam i meni je zao, trebao je ispast kao krš a na kraju pun k. Dijelova unutra i styling nije bas nes al izgleda posebno :D
ljubo46:
super je ispao rox oce bit kakav video ubrzanja da vidimo kak to ide?... ;D
bigfan:
--- Citat: ljubo46 - 02 Travanj, 2013, 20:12:55 ---super je ispao rox oce bit kakav video ubrzanja da vidimo kak to ide?... ;D
--- Kraj citata ---
bit ce ubrzo skuter ubija svaki dan nesto novo i drugo isprobamo i skuter ide sve bolje ;)
ivek_sr:
Skuter ide ko baotian sa kitom a vrti se na 60 hiljada :toothy12: Jeste stavili rolice gram i pol ili tzi treba baš gram i 25 :laughing6: jooooooj mogao bi do sutra. Ne fakat super zgleda skutać u živo i fala dečki kaj ste me potpisali ne sjećam se kaj ali znam da je na desnoj strani :icon_thumright: SAMO GAAAAAAAAAAAAAS
bigfan:
--- Citat: ivek_sr - 02 Travanj, 2013, 23:23:00 ---Skuter ide ko baotian sa kitom a vrti se na 60 hiljada :toothy12: Jeste stavili rolice gram i pol ili tzi treba baš gram i 25 :laughing6: jooooooj mogao bi do sutra. Ne fakat super zgleda skutać u živo i fala dečki kaj ste me potpisali ne sjećam se kaj ali znam da je na desnoj strani :icon_thumright: SAMO GAAAAAAAAAAAAAS
--- Kraj citata ---
hmm... neznam ko je oderao onog nrg-a nakitanog uz kremic goree :P
potpisanii su svi :D
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju