Tehnički kutak > Garaža

Aerox 50--> 4 race

<< < (2/15) > >>

bigfan:

--- Citat: Maurini-Tuning - 07 Siječanj, 2013, 15:26:38 ---e onda pratim projekt sa jos vecim gustom ;D

jeli samo ispuh turpijan ili?

a znaci moze se vozit ta 50 klasa sa turpijanim cilindrom,nisam znao... :)

--- Kraj citata ---
znaci cijeli cilindar je turpijan i spušten i glava prerađena i kliP ;) ide otprilike kao base kit ima okretaje i snagu,posto imam aeroxa doma 70cc ovaj ide jako jako blizu njemu :) jos je u planu sredit da ide bolje
Johnyy- bez brige bit ce video ;)

Maurini-Tuning:
Svaka cast :icon_thumright:

Ja sam svom turpijao ispuh,digao ga za 1.5mm gore i jos cu ga malo prosiriti,a glava mi je također prerađena.

Inace,rox ima vrlo zanimljive plastike heh ;D

bigfan:

--- Citat: Maurini-Tuning - 07 Siječanj, 2013, 15:47:30 ---Svaka cast :icon_thumright:

Ja sam svom turpijao ispuh,digao ga za 1.5mm gore i jos cu ga malo prosiriti,a glava mi je također prerađena.

Inace,rox ima vrlo zanimljive plastike heh ;D

--- Kraj citata ---
hvalaa ;) hehe pa taman jos da si i cil spustio bilo bi dobro :D
mi smo malo vise turpijali i tak to haha,a plastike da sam poslikao tocno sta sve pise valjda bi bananka pobrao  :icon_tongue:

Maurini-Tuning:
ma ovo je samo za voznju po selu...iovako ce trosit :icon_biggrin: jedino drugi put ako budem nesto radio onda ce i jos neki kanali osim ispuha biti dobro naturpijani :icon_thumright:

[/quote]hvalaa ;) hehe pa taman jos da si i cil spustio bilo bi dobro :D
mi smo malo vise turpijali i tak to haha,a plastike da sam poslikao tocno sta sve pise valjda bi bananka pobrao  :icon_tongue:
[/quote]

:toothy12: :toothy12:

fleky911:
termogrupa me zanima   :toothy9: :toothy9: :toothy9: :toothy9: :toothy9:

jel to neki popis clanova ms-a na njemu vidim piše zvonkec :D

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju