Tehnički kutak > Garaža

Aerox 50--> 4 race

<< < (10/15) > >>

danyq7:
Skuter je danas malo prvozan i ovak od oka naštelan puni 85 km/h kroz jako solidno linearno ubrzanje, sagnut ide i 90 po gps. Uglavnom ima još dosta štelanja jer frga još zeza i tako neke sitnice. Skuter će na završetku slaganja punit 100km/h po gps, za to garantiram videom, ali ne želim u detalje setupa jer neke stvari moraju ostati tajna  :toothy12: :toothy12:
Cilja se na 11000 - 11500 okretaja što mislim da će biti dovoljno za 100km/h po gpsu. :*

Grale:

--- Citat: danyq7 - 07 Veljača, 2013, 20:47:42 ---Skuter je danas malo prvozan i ovak od oka naštelan puni 85 km/h kroz jako solidno linearno ubrzanje, sagnut ide i 90 po gps. Uglavnom ima još dosta štelanja jer frga još zeza i tako neke sitnice. Skuter će na završetku slaganja punit 100km/h po gps, za to garantiram videom, ali ne želim u detalje setupa jer neke stvari moraju ostati tajna  :toothy12: :toothy12:
Cilja se na 11000 - 11500 okretaja što mislim da će biti dovoljno za 100km/h po gpsu. :*

--- Kraj citata ---
A koji je fergazer gore, oriđiđi dell ili fejk neki ko bgm ili mf?

danyq7:
Stavljen je phva ts 17,5 koji je malo prerađen.

ivek_sr:
ooooooooooooooo vi trkači isto slažete :) Joj evo već opet idete na 3000000000000000 okretaja... aj nadam se da bude išao i da nebude prdnul

bigfan:
hahah nije to piaggio da bu prdnul  :toothy9:
kakvi bi mi to trkaci bili da nemamo jos jednu masinu u rezervi :D
Grijeh je imati roxa koji se vrti ispod 10000  :icon_tongue:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju