Tehnički kutak > Garaža
Aerox 50--> 4 race
danyq7:
--- Citat: Grale - 07 Siječanj, 2013, 16:56:05 ---
--- Citat: fleky911 - 07 Siječanj, 2013, 16:52:53 ---termogrupa me zanima :toothy9: :toothy9: :toothy9: :toothy9: :toothy9:
jel to neki popis clanova ms-a na njemu vidim piše zvonkec :D
--- Kraj citata ---
Samo odabrani članovi only :glasses9:
Daj malo bočne strane poslikaj,nemoj samo od naprijed :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
Pa znaš kak izgledaju bočne kad ste ih komentirali 3 dana kad si bacio onu temu u otpad :icon_biggrin:
Inače na njoj piše special thanks to....
Grale:
Koju temu? :confused5:
Pa zanima me kak skuter izgleda u cjelokupnom stanju,možda je ulickan od napred,a iza grob :P
Jel ste stavili skvis ispod 0.8 il kolko je ono vec jogurt mjeril na serijskom roxu? :happy8:
danyq7:
Jog je malo fulal za kojih 1 mm ali nema veze, a skvis neznam kolko je sad, malo se na višim okretajima čuje kako klip udara u glavu ali sve je to ok :icon_thumright:
bigfan:
--- Citat: danyq7 - 07 Siječanj, 2013, 17:39:02 ---Jog je malo fulal za kojih 1 mm ali nema veze, a skvis neznam kolko je sad, malo se na višim okretajima čuje kako klip udara u glavu ali sve je to ok :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
hahah nije istina da udara u glavu to se cuje glupo zveckanje na auspuhu ono tam di pise gianelli,spusteno je taman tolko da ne udara :icon_thumright:
SQILLER:
S čim si to piso po prednjoj maski i ostalim plastikama ?? fkt mi se sviđa rox imas mašte svega , puno sretnih km s njim :toothy10:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju