Tehnički kutak > Blokade
Nema više elektronskih blokada...
3alfa3:
Pih, taj dopis je iz 2005.
A i nema uporiste u zakonu jer nije nigdje definiran nacin na koji skut mora biti blokiran.
ivanm:
to je staro, već je bilo na forumu..
uglavnom može se zaobići..u Hrvatskoj.. :icon_tongue:
veka84sb:
Nema brige ,mogu mi staviti soli na rep.... a sto se tice postivanja ogranicenja 50ccm -50km/h od strane policije ,pa ni oni nemaju blokade na svojim skuterima kod kuce (provjereno).
Sa policijom najvse pomaze biti kulturan i normalan pa te nece puno gnjaviti osim ako je bas taj policajac :jerk:
A taj zakon onaj ko je donio osudio bi na 1mj koristenja skutera sa blokadom u gradskom prometu pa ako prezivi oprostio pi mu tako glup prijedlog zakona.
Trebalo bi barem izmjeniti taj zakon , jer je ovako neposten prema veci vozaca i vecina ga se ne pridrzava.
charnel:
--- Citat: veka84sb - 26 Lipanj, 2008, 14:00:41 ---Nema brige ,mogu mi staviti soli na rep.... a sto se tice postivanja ogranicenja 50ccm -50km/h od strane policije ,pa ni oni nemaju blokade na svojim skuterima kod kuce (provjereno).
Sa policijom najvse pomaze biti kulturan i normalan pa te nece puno gnjaviti osim ako je bas taj policajac :jerk:
A taj zakon onaj ko je donio osudio bi na 1mj koristenja skutera sa blokadom u gradskom prometu pa ako prezivi oprostio pi mu tako glup prijedlog zakona.
Trebalo bi barem izmjeniti taj zakon , jer je ovako neposten prema veci vozaca i vecina ga se ne pridrzava.
--- Kraj citata ---
oni nemaju blokade ni na policijskim skuterima, kao sta je onaj policijski nrg power 50ccm
SlowRider:
--- Citat: charnel - 26 Lipanj, 2008, 14:49:38 ---
--- Citat: veka84sb - 26 Lipanj, 2008, 14:00:41 ---Nema brige ,mogu mi staviti soli na rep.... a sto se tice postivanja ogranicenja 50ccm -50km/h od strane policije ,pa ni oni nemaju blokade na svojim skuterima kod kuce (provjereno).
--- Kraj citata ---
oni nemaju blokade ni na policijskim skuterima, kao sta je onaj policijski nrg power 50ccm
--- Kraj citata ---
Ta policijska serijala NRG power, kako oni kazu ide 85km/h bez blokada, a ja sam nedavno izmjerio serijalu bez blokada 85 :drunken_smilie:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju