Tehnički kutak > Tuning skutera

Runner sp 70 stelovanje...

<< < (6/6)

Josip:
imam ja na nrg-u nesto slicno
city 16 ima raspon vec od 10-12 t rpm, ja ga vrtim na nekih 11800-11900 sa motoforce racing kitom
neznam jesu kod tebe crveni i bijeli federcici na kvacilu kod mene su narancasti koje sam nategnio do 3,5 crtica (3 velike su ostale i jedna mala) uteg sam stavio samo jedan u svaku ferodu i to u krajnji polozaj tj zadnju rupu od osovine ferode
da se razumijemo, nije kod mene nastelano vrhunski ali tako se do sad najbolje pokazalo, mada mislim da bi moglo biti i bolje
mislim da je sad ljubicasti centralni s TC-om i da su utezi na variu oko 4g, ali opet ti to nije mjerodavno jer ja imam overrange i vario i polutke
to ti je za pocetak da znas odakle pocet, ako ti budes uspjesniji slobodno javi rezultat  :icon_thumright:

Black Runner:
Na Runneru sam imao Tp  Trophy druga specijala mislim klip 49,
Gianelli Shot,
Malossi red sponge ,
airbox bez lulice,
dizna 85 u karbu 17.5
u multivaru 4.5 gr role
dayco kevlar remen
žuti federi na serijskom kvačilu
bijeli centralni

išao je 119 po njegovom digitalnom satu
i trošio 5.6 l s mojih 90kg

marko.kremic.5:
PROBAO SAM SA ROLNICAMA OD 5G,SKUTER VRTI PREKO 12RPM A NEMA SNAGE....

DIZNA JE 75...

SADA SU ROLNICE 3X7.2 3X5.0,I IDE FINO....

RAZMISLJAM PROBAT JOS SEKUNDU LAKSE..

gricko:
http://www.pedparts.co.uk/blog/stage6-sport-pro-mkii-cylinder-kits-a-closer-look

baci oko ovde,mozda nadjes sta upotrebljivo

runner_sp180:

--- Citat: marko.kremic.5 - 03 Travanj, 2013, 17:01:55 ---PROBAO SAM SA ROLNICAMA OD 5G,SKUTER VRTI PREKO 12RPM A NEMA SNAGE....

DIZNA JE 75...

SADA SU ROLNICE 3X7.2 3X5.0,I IDE FINO....

RAZMISLJAM PROBAT JOS SEKUNDU LAKSE..

--- Kraj citata ---

sto se tice prijenosa kreni od 5.5gr pa na niže dok ne vidiš koje ti najviše odg.. a što se tiče karboratora, prvo ovisi koji filter imaš.. recimo ako imaš airbox probaj 80 diznu, ako imaš gljivu 90, sad opet ovisi o protocnosti filtera, dal imas redsponge, dal je bez spuzve, koliko je protocna gljiva itd.. al bitna je razlika za pocetak dal imas airbox ili gljivu..

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju