Općenito > Propisi
upozorenje
neos 123:
dobar dan ovako zanima me ako sam dobio upozorenje od policije kolko dugo nesmijem dobit kaznu neku i sta ce se dogodit ako ju dobijem?
nodius:
dobio si opomenu, ona dolazi doma nakon 2 tjedna, max. do mjesec dana... a vrijedi ti godinu dana, ili dok ne polozis ako nemas vozacku
neos 123:
ja imam polozeno i sinoc taman stavio karb i krenem se provozat niz ulicu i dva policijska motora me vidila i odmah pod rotacijom krenili zamenom...ja posto nisam imao dokumente samo im tek stao ispred kuce pa sam mogao otic po podatke...i htio mi je uzet tablicu i na vanredni tehnicki vodit pisat kacigu bjezanje i sve i onda sam izvaljao pricu pa mi je samo isamo upozorenje sto nemam dokumente kod sebe ostalo nije nista i sad me zanima kolko mi to traje i sta ce se desit ako me opet zaustavi
pralas:
--- Citat: neos 123 - 04 Siječanj, 2013, 23:01:41 ---ja imam polozeno i sinoc taman stavio karb i krenem se provozat niz ulicu i dva policijska motora me vidila i odmah pod rotacijom krenili zamenom...ja posto nisam imao dokumente samo im tek stao ispred kuce pa sam mogao otic po podatke...i htio mi je uzet tablicu i na vanredni tehnicki vodit pisat kacigu bjezanje i sve i onda sam izvaljao pricu pa mi je samo isamo upozorenje sto nemam dokumente kod sebe ostalo nije nista i sad me zanima kolko mi to traje i sta ce se desit ako me opet zaustavi
--- Kraj citata ---
koliko ja znam godinu dana,pa nece se nista dogoditi samo sljedeci put ako napravis neko manje sranje neces dobiti upozorenje nego odmah kaznu
neos 123:
aha...a jel mi stize doma napismeno upozorenje ili?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju