Općenito > Propisi
Zakon-tablica nije na nosaču?
luka ns:
maurini oktavije su 105 ks kolko ja znam
drnda u pravu si
mene zna skoro svaki policajac
ak nezna mene zna starog
i zna gdje zivim, ak pobjegnem doci ce kuci prije neg ja dođem :toothy3:
3alfa3:
Blago vama. Kod mene di imam stan i cesto dolazim je pjesacka zona. I cesto me zaustavi iako imam vidljivo istaknutu dozvolu, a valjda nije toliko tupav da me vec ne ptepozna. Al svejedno zaustavi, pogleda rjesenje dozvole i tuzan pusta da prodjem :)
Reponja:
Pa sljejdeći put je barem malo duže traži, da pomisli da si ju zaboravio i da ti može opaliti globu..
Kad već posegne za bločićem, ti ju nađi. :toothy12:
3alfa3:
--- Citat: Reponja - 13 Siječanj, 2013, 12:21:48 ---Pa sljejdeći put je barem malo duže traži, da pomisli da si ju zaboravio i da ti može opaliti globu..
Kad već posegne za bločićem, ti ju nađi. :toothy12:
--- Kraj citata ---
Odavno je proslo vrijeme takvog ponasanja. Skuzio sam da tako samo sebe usporavam, ane gustam u tome :)
Al poceo sam mu se obracat prema broju znacke. Dobar dan 7464 (broj jeovdje izmisljen)
Drnda:
ja ako znam da sam 100% uredan , onda mi je gust odugovlaciti (osobito kao zadnji put kad murja nije znala zakone, a ja jesam ) :toothy12: :toothy12:
jos me zaustavili 20m od kuce i pilali 50ak minuta, na kraju morao ici kuci donositi alat da mi skinu tablicu koju su mi nakon pola sata vratili i ispricali se jer su je greskom skinuli...
ocito nisu mogli podnijeti da sam znao bolje zakon od njih pa su doslovno iz osvete mi htjeli nesto napisati :confused5:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju