Općenito > Propisi

Zakon-tablica nije na nosaču?

<< < (2/13) > >>

pralas:

--- Citat: 3alfa3 - 04 Siječanj, 2013, 22:50:24 ---Tako je.

Kazna ti je ista (300kn) ako si tablicu ostavio kod kuce ili ako je na mjestu gdje nebi smjela bit

--- Kraj citata ---
odlično,isplati mi se onda riskirati za 300kn,iako ne mora značiti da cu uopće popusiti kaznu(iako hoću,znam jer sam maler na kvadrat  ;D ),recimo prijatelj mi je tako vozio 2 godine i nikad nije dobio kaznu,uvijek je izlovio neku priču da je naručio nosač tablice pa čeka da dođe(gle čuda 2 godine ga čeko a nikad nije dosao  :laughing7: )

mene je najvise bilo strah da ne postoji mogucnost da mi oduzmi tablicu i onda ponovno tehnički bla bla 1000 kn onda ispadne i jos zajebancije,sa tim se ne bi zajebavao ali ovak sta je tu je  :icon_thumright:

Grale:
Znači zaustave te platis 300 kn...
I dal onda mislis vratit u orginal stanje ili nastavit i riskirat kaznu?

3alfa3:

--- Citat: Grale - 04 Siječanj, 2013, 23:13:52 ---Znači zaustave te platis 300 kn...

--- Kraj citata ---

Ako je misli nakon kazne stavit, onda imam prijedlog.

Nek meni da 300kn, a tablicu odma stavi. I jos je dobio na tome sto nece morat razgovarat sa drotom jer ga nece ni zaustavit zbog toga  ;D

pralas:

--- Citat: Grale - 04 Siječanj, 2013, 23:13:52 ---Znači zaustave te platis 300 kn...

--- Kraj citata ---
vidjet cemo kakva ce biti situacija i hoće li zajebavati zbog toga ili cu se moci izvuci sa pričom...
jednom bi jos i pretrpio kaznu,al da mi dva puta zakelje odmah bi isla na nosač

2 dana radim po 8 sati čisteći kante u pogonu i isplatim si kaznu,sam plaćam u sta se uvalim

AirBoX:

--- Citat: 3alfa3 - 04 Siječanj, 2013, 22:52:47 ---Variomat? :)

Ako zeli, moze te kaznit ako tablica nije na predvidjenom mjestu makar je vidljiva iz aviona

--- Kraj citata ---

Ovako nekako.

http://img401.imageshack.us/img401/8127/dsc00861dj3.jpg

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju