Općenito > Propisi

Zakon-tablica nije na nosaču?

<< < (4/13) > >>

Kamba:

--- Citat: luka ns - 05 Siječanj, 2013, 16:07:51 ---nema veze ak je na deklu

bitno da ima dobar nosać i da je osvijetljena po noći i da nije izhebana i izmotana

--- Kraj citata ---

...svašt,ajde prođi na tehničkom ako ti je tablica na deklu...nema teorije.....osim ako su radnici na tehničkom šlampavi i nerade svoj posao,a to je rijetko.... :nono:

...tablica po zakonu mora bit na originalnom nosaću... :icon_thumright:

luka ns:

--- Citat: Kamba - 05 Siječanj, 2013, 16:12:13 ---

bitno da ima dobar nosać i da je osvijetljena po noći i da nije izhebana i izmotana

--- Kraj citata ---

...svašt,ajde prođi na tehničkom ako ti je tablica na deklu...nema teorije.....osim ako su radnici na tehničkom šlampavi i nerade svoj posao,a to je rijetko.... :nono:

...tablica po zakonu mora bit na originalnom nosaću... :icon_thumright:

--- Kraj citata ---
može biti

al kolko ja znam ko mene su svi prolazili na tehnickom bez problema a i s murijom nisu imali problema
takva su moja iskustva

inace kod mog ljubimca je sve na svom mjestu pa nemam takvih problema

igor.sb:

--- Kraj citata ---

bitno da je na original nosacu ILI na predviđenom mjestu (mogu i ne moraju zajebavat)

i koji skuter od 50ccm ima osvjetljenje tablice?
moj nije imao  :toothy11:

a sto se tice osvjetljenja vecih skutera, nosac imam, sve original, zarulja maknuta, kod brata, odrezan dio nosaca, obojca sa after market stopovima sa zmigavcima u stopu, al dobro kod nas za vece skutere gleda samo dimenzije tockova i sasiju  :toothy12: :toothy12:

dok 50cc ko na sistematskom  :toothy9: :toothy9:

anabellas:
meni je na proslom skutu bila na usisu i nisu me pustili na tehnickom pa sam iso doma ju s nitnama na tank pripasivat :D

igor.sb:
ovaj kaze variomat, ti usis

jos ce se netko javiti i rec da mu je tablica bila na poturpijanom pick upu

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju