Općenito > Slike i filmovi o skuterima
Scooter Customshow 2008
Bokygs:
Stvarno odlični skuteri :headbang:,samo jedan problem-ne razumijem njemački jezik :toothy3:
robert:
--- Citat: neer - 24 Lipanj, 2008, 12:03:48 ---
--- Citat: veka84sb - 24 Lipanj, 2008, 10:57:12 ---Zamisli samo izadjes s tim do grada malo provozat parkiras pred kafic sjednes na kavicu i neka budala ti ukrade gljivu ili zmigavac..... hahaha uz takav motor mora ici vrhunski 120 db alarm i pistolj za vlasnika u svrhu zastite pokretne imovine
--- Kraj citata ---
haha
ste culi kad lik u prvom videu podigne cilindar i kaze samo 10 eura kosta .ja se zabezeknio :drunken_smilie:
--- Kraj citata ---
da, scooter attack na tim meetovima organizira dražbu! negdje sam pročitao da je jedan kupio yasuni z za 50 eura! novo
Pupo:
--- Citat: neer - 24 Lipanj, 2008, 12:03:48 ---
--- Citat: veka84sb - 24 Lipanj, 2008, 10:57:12 ---Zamisli samo izadjes s tim do grada malo provozat parkiras pred kafic sjednes na kavicu i neka budala ti ukrade gljivu ili zmigavac..... hahaha uz takav motor mora ici vrhunski 120 db alarm i pistolj za vlasnika u svrhu zastite pokretne imovine
--- Kraj citata ---
haha
ste culi kad lik u prvom videu podigne cilindar i kaze samo 10 eura kosta .ja se zabezeknio :drunken_smilie:
--- Kraj citata ---
očito da nikome drugome nije trebao cilindar pa ga je on dobio za 10 eura. Kako licitiraju za auspuh :):):)
Stvarno ima dobrih skutera, al najviše mi se tete sviđaju :o
andre@26:
Skuperi su prave mašine :headbang: ali to je samo za izložbu nije to za naše lude vožnje :toothy10: , da mi je znati koliko takvi ljudi ulažu u skutere po 50 000 kn :toothy11: i više, bolesno :icon_tongue:
baotian500:
a zamisli da onog ljubicastog speed fighta parkas ispred kafica,i netko slucajno zagrebe po kromu,kojeg ima vise neg icega na sebi...ajojj lud,zadavio bi ga
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju