Tehnički kutak > Styling skutera

Black and White: NRG i SF2

<< < (3/7) > >>

pitaNS:
Super su scooteri, svaka čast! Al ste se isfensirali....he,he

stoper06:
ma skuteri su vam prva liga  :icon_thumright: :icon_thumright: :icon_thumright:
nadam se da cu vam se i ja jednog dana pridruziti sa novom bojom skuta, ovoga ljeta  :icon_biggrin:
---------------------------------------------------------------------------------------
jooooj jebena praksa vec nisam dva dana sjeo na skut i provozao se  :( ali dobro to samo ovaj i pola sljedeceg tjedna i gotov sa praksom  :happy6: :happy6: :happy6:

veka84sb:
Malo sada gledam ,nekako mi je visoko ta registracija na SF2 ,jel to zbog zakona ? Mozda bi bilo bolje da je spustis da prati variomat i jos malo zakrivis oko njega , tako je kod mene na Runneru puno je ljepse za vidjeti ali opet to je stvar ukusa nerko ne voli upoce sa strane. Nije mi nitko do sada nista zbog tablice a policija me zaustavlja svako malo.

speed:

--- Citat: stoper06 - 24 Lipanj, 2008, 11:26:44 ---ma skuteri su vam prva liga  :icon_thumright: :icon_thumright: :icon_thumright:
nadam se da cu vam se i ja jednog dana pridruziti sa novom bojom skuta, ovoga ljeta  :icon_biggrin:
---------------------------------------------------------------------------------------
jooooj jebena praksa vec nisam dva dana sjeo na skut i provozao se  :( ali dobro to samo ovaj i pola sljedeceg tjedna i gotov sa praksom  :happy6: :happy6: :happy6:

--- Kraj citata ---
ja sam polozio i sad se vozim bez brige,moras i ti u crno bijelo  obojat skut da mozemo klan osnovati,trebaju 3 clana :laughing7: :laughing7: :laughing7: :laughing7:

--- Citat: veka84sb - 24 Lipanj, 2008, 11:36:05 ---Malo sada gledam ,nekako mi je visoko ta registracija na SF2 ,jel to zbog zakona ? Mozda bi bilo bolje da je spustis da prati variomat i jos malo zakrivis oko njega , tako je kod mene na Runneru puno je ljepse za vidjeti ali opet to je stvar ukusa nerko ne voli upoce sa strane. Nije mi nitko do sada nista zbog tablice a policija me zaustavlja svako malo.

--- Kraj citata ---
tablica prati armontizer,

..::Alf::..:
Dal idemo danas kakav krug?? Možda do vrbovskog i nazad  :icon_tongue:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju