Tehnički kutak > Styling skutera

Black and White: NRG i SF2

(1/7) > >>

..::Alf::..:
Šta da kažem, balkansko a naše !!! :drunken_smilie: :drunken_smilie:
Evo malo sam poslikao Speedov i svoj skuter, pa malo pogledajte i slobodno prokomentirajte. Setupovi mislim da su seriski sa nekim našim fuš dodatcima!!!
Slike sam malo smanjio jer nemam DSL

speed:
slike su odlicno ispale,samo znas li sta jos fali,jedne dobre cure :laughing11: :laughing11: :laughing11:

--- Citat: speed - 23 Lipanj, 2008, 21:22:07 ---slike su odlicno ispale,samo znas li sta jos fali,jedne dobre cure :laughing11: :laughing11: :laughing11:

--- Kraj citata ---
Da trebale bi nam neke da možemo skutere naslonit na njih   :binkybaby: :binkybaby: :binkybaby:

taRiQue:

--- Citat: ..::Alf::.. - 23 Lipanj, 2008, 21:25:55 ---
--- Citat: speed - 23 Lipanj, 2008, 21:22:07 ---slike su odlicno ispale,samo znas li sta jos fali,jedne dobre cure :laughing11: :laughing11: :laughing11:

--- Kraj citata ---
Da trebale bi nam neke da možemo skutere naslonit na njih   :binkybaby: :binkybaby: :binkybaby:

--- Kraj citata ---

heheheh .

sto nisi ofarbao i felge na nrgu u bijelo ???

--- Citat: taRiQue - 23 Lipanj, 2008, 21:28:50 ---
--- Citat: ..::Alf::.. - 23 Lipanj, 2008, 21:25:55 ---

--- Kraj citata ---

--- Kraj citata ---

heheheh .

sto nisi ofarbao i felge na nrgu u bijelo ???

--- Kraj citata ---
A nema potrebe, meni je ovako ljepše

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju