Tehnički kutak > Tuning skutera
Malossi variomat - isplati li se
charnel:
--- Citat: vlasnikTGBa - 23 Lipanj, 2008, 13:11:32 ---Hm ... gramaža, tvrđi federi - čini mi se komplicirano. Ne kažem da je to nuklearna fizika, ali ipak treba znati kako to skombinirati, a ja o tome ne znam ništa!
Mislio sam da ima neki gotovi kit, a ne da sad moram birati federe i nekakvu gramažu.
Gdje se to može kupiti? Ima li neki online cjenik?
--- Kraj citata ---
ti dobijes sa multivarom 2000 i rolice i centralni feder, ne dobijes federe kvacila. a sad to sta s njim dobijes oce li bit najbolje gramaze i tvrdoce :dontknow:
http://www.malossi.com/Catalogo/Cata_Main.asp?Marca=120&Modello=MO/GINE250&Famiglia=0&CodArt=5111885
gumy:
brat je na beverly 200 stavio multivar, skuter je puno startniji i bolje ubrzanje ima, bolja međuubrzanja i mrvicu manju krajnju.
vlasnikTGBa:
Ovo mi se čini kao OK solucija - budem ih nazvao da vidim kaj nude po koliko...
--- Citat: Dinac - 23 Lipanj, 2008, 13:26:29 ---e vidis , to je i mene jebalo, samo ja imam malo vise varijabla :)
rijesenje sam nasao u razgovoru sa deckom iz AUTO Bil-a na Jarunu, oni imaju sve te moguce federe, rolice ,i kod ugradnje oni isprobaju sa svojima i na kraju kupis sto ti treba.Dakle nemoras uzimati cijeli set svih mogucih federa rolica i ostalih peedarija..
Nisam jos bio na ugradnji, tako da nemogu potvrditi istinitost price , no cinio mi se OK lik s kojim sam razgovarao ...
--- Kraj citata ---
exfreerider:
nemaš puno znanosti oko rolica kod seriskog stroja na 250ccm sa ser spuhom idu 15gr.,federe kuplunga možeš promijeniti a i nemoraš iako bi ja stavio žute ili crvene :frajer:
greenlite:
evo iz prve ruke. Variomat u piaggio centru u vukovarskoj ti dođe 970kn. Na krajnjoj ne dobiješ ništ ali ubrzanje i međuubrzanje je puno bolje to češ se uvjeriti ako staviš. Ali spuh nemoj mijenjati ostavi serijski. Ja imam 15 grama rolice i sa njima sam ga na autoputu uspio dogurati do 148 po satu a toliko sam ga i sa serijskim rolicama... Sad budem još to iskombinirao sa torqom i crvenim oprugama kvačila pa javim kak bude bilo...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju