Ostalo > Razne offtopic teme :)

Mrzim

<< < (19/267) > >>

2mario2:

--- Citat: 3alfa3 - 30 Prosinac, 2012, 12:17:04 ---
--- Citat: robert - 30 Prosinac, 2012, 11:32:33 ---
--- Citat: 2mario2 - 29 Prosinac, 2012, 19:25:36 ---115. kad mi vlastiti stric prijeti smrcu po neznam koji put...
116. familiju ludu!!!

--- Kraj citata ---
to bi meni samo jedan put napravio a onda bi ostao bez kljova

--- Kraj citata ---

Ovisi od strica do strica. Njegov bi mozda nakon toga stvarno ispunio prijetnju.

Ak je situacija ozbiljna, zvat muriju

--- Kraj citata ---
ma mores se je... kad je divljak divlji i ima skoro 2 metra i 120kg, pa mu nemrem nis... ma pustio sam si mira od njega, nek prica kaj hoce...

steeef:

--- Citat: gigo_sf2 - 30 Prosinac, 2012, 14:25:56 ---120. Mrzim falš xenon svjetla koja seljaci stavljaju na golfove dvice i kadete,u biti sva auta s takvim falš xenonima,pa od toga osljepit samo mozes kako svjetli,najradije bi se zabio ui takve likove autom

--- Kraj citata ---

uff,da jebeni xenon bez leće koi raspršuje svijetlost na sve strane i ubija oči..poludim na to

Poggiali:

--- Citat: gigo_sf2 - 30 Prosinac, 2012, 14:25:56 ---120. Mrzim falš xenon svjetla koja seljaci stavljaju na golfove dvice i kadete,u biti sva auta s takvim falš xenonima,pa od toga osljepit samo mozes kako svjetli,najradije bi se zabio ui takve likove autom

--- Kraj citata ---
potpis, kad vidim "xenon" na mutnim farovima, bljesti na sve strane, propucao bi ga

Mad Dog 34:
121. Ponedjeljak :angry7:

zemo323:
122. mrzim kad netko ne zna poslat obicni fax  :angry9:
123. mrzim kad nekome pola dana objasnjavas osnovne korake na racunalu i sutra me probudi u 7h       ujutro da mu na netu otvorim neku stranicu  :redface:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju